arrow_upward

1 kontor: Globen

Byggnaden, lokaler och kontor i Stockholm Globen blev invigda år 1989 den 19 februari och även om byggnaden har några år på nacken är det fortfarande den största klotformade byggnaden i världen. En vanlig turistattraktion...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stockholm Globen kontor – ett centralt läge för affärer

Ericsson Globe eller som tidigare Globe Arena är huvudbyggnaden i Globen området, i stadsdelen Johanneshov som är en central stadsdel i Sveriges huvudstad Stockholm. Byggnaden, lokaler och kontor i Stockholm Globen blev invigda år 1989 den 19 februari och även om byggnaden har några år på nacken är det fortfarande den största klotformade byggnaden i världen. En vanlig turistattraktion är att åka den nybyggda gondolbanan upp till toppen. Toppen är 170 meter över havet eller 85 meter över marken. Härifrån kan man se slottet, riksdagen, museum, och andra stora kontor vid Stockholm Globen.

Med kontor vid Stockholm Globen – goda kommunikationsmöjligheter

Runt om har det byggts ett stort område med lokaler och kontor i Stockholm Globen. De flesta byggnaderna är byggda i samma stil som själva Globen byggnaden det vill säga i aluminium. Området avgränsas av Sandstuparken, Nynäsvägen och Arenavägen och detta innefattar det handelsområde som byggts upp runt globen med lokaler och kontor i Stockholm Globen. Här finns även ett mindre affärsområde med kontor i och hovet som är Sveriges främsta ishockeyarena. Lokalerna i arenan är multifunktionella och kan anpassa sig efter vad evenemangen kräver. Här arrangeras musik evenemang, teater, sport och bolagsstämmor.

Fantastiska möjligheter till en ljus framtid

Granne med globen, lokaler och kontor i Stockholm Globen ligger tunnelbanestationen. Från stationen kan man både ta den gröna linjen samt den tvärlinje som är navet i tunnelbanesystemet i vår huvudstad och binder ihop tunnelbanan med pendeltågen ut till förorterna. Från stationen tar det cirka tio minuter in till centrum. Vill man ha andra möjligheter från kontorslokalerna i Stockholm globen ligger både tunnelbanestationerna Gullmarksplan och Skärmabrink i närheten. Runt om i Globen området finns det cirka 1500 parkeringsmöjligheter och företag har möjlighet till månadskort.

Med kontor i Stockholm Globen – ett område med liv och rörelse

Den nybyggda sportarenan som ligger granne med Globen, dess lokaler och kontor i Stockholm Globen fick namnet Tele2 arena efter det att Tele2 gick in som huvudsponsor efter ett tioårigt avtal med Peab. Arenan är byggd efter alla UEFA och Fifas regler och lokalerna stod klara år 2013. Byggnaden kostade 2,7 miljoner kronor och gräsplanen har blivit den primära planen för svensk fotboll. Alla tre klubbarna som har arenan som sin hemmaplan har också sina kontor i Stockholm Globen. På premiärmatchen slog man publikrekord med nästan 30 000 åskådare. Under sommarhalvåret används den även som musikarena. Sommaren 2015 stod Madonna på scenen och slog publikrekordet för musik event med nästan 10 000 åskådare.

En drivande del av Stockholm

År 2009 blev en stort år för lokalerna och kontor i Stockholm Globen. Fram till denna vändpunkt gick verksamheten minus varje år. År 2008 blev hela området med lokaler och kontor uppköpta av det amerikanska företaget Anschutz Entertainment Group som lyckades vända på siffrorna. Idag är verksamheten i Globen området en verksamhet med svarta siffror och i dess lokaler och kontor i Stockholm Globen har man lyckats locka till sig stjärnor som Justin Timberlake, Rihanna, Beyonce och Lady gaga.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks