arrow_upward

3 kontor: Gothenburg Backadalen

Backadalen tillhör området Backa, eller Hisings Backa, i Göteborg och ligger på den östra sidan av ön Hisingen. Om du funderar på att skaffa ett kontor i Backadalen i Göteborg finns det mycket att välja...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Att hyra kontor i Göteborg Backadalen passar för många typer av företag

Letar du efter nya fina kontor till ditt företag i centrala Göteborg? Är priset en viktig aspekt för dig? Vill du kunna ta del av personliga och moderna lokaler? Då är kontor i Backadalen strax norr om Göteborgs centrum något för dig. Här finns det lokaler att hyra som är speciellt utformade för just kontorsarbete och som passar olika sorters företag. Det spelar ingen roll om du letar efter ditt första lilla kontor som är för två personer eller om du är ett redan etablerat företag som vill ha någon ny plats att hålla till på. I det här området finns det moderna och fräscha kontorslokaler i olika storlekar och utföranden som kan passa de flesta företag som söker en plats att arbeta på. Området rymmer både boende och företagare och är en bra mix av båda parterna. Börja titta efter kontor i Backadalen om du vill ha ett ekonomiskt och bra alternativ för ditt företag.

Backadalen i Göteborg har ett stort utbud av kontor

Om du funderar på att skaffa ett kontor i Backadalen i Göteborg finns det mycket att välja mellan här. Beroende på vad du har för typ av företag har du förmodligen också olika behov och krav. Här kan du få den kontorsplats som du söker efter. Om du vill ha omöblerade lokaler finns det, men det finns även möjlighet att hyra redan färdiga kontor med ergonomiska möbler, tillgång till tekniska lösningar, samt annat som kan behövas på en kontorsplats. Du kan välja mellan att ha ett kontor som är öppet och avsedd för att arbeta på samma yta, eller ett kontor med privata rum. Lunchrum, mötesrum, reception och andra gemensamma ytor finns det också vid de flesta lokalerna. I Backadalen kan du välja det som passar dig och vara säker på att få det bästa möjliga priset samtidigt som du bara är ett stenkast från centrum. Här kan du få en perfekt kontorslokal som passar dina önskemål perfekt.

Genom att ha kontor i Backadalen i Göteborg har du ett bra läge

Backadalen tillhör området Backa, eller Hisings Backa, i Göteborg och ligger på den östra sidan av ön Hisingen. Backa delas upp av motorvägen E6, och det har blivit så att det på den östra sidan av motorvägen är ett företags- och industriområde och väster om vägen är främst ett bostadsområde med bebyggelse som härstammar från 1700 talet. Backadalen tillhör den västra sidan och här finns det alltså både bostadshus, affärer, handel, restauranger med mera. Området ligger nära centrum, endast cirka sex kilometer. Man tar sig lätt till stan via kollektivtrafiken, bil eller cykel. Det ungefär tjugo minuter att komma från Backadalen till Göteborgs centrum. Göteborgs kommun och Backadalen erbjuder ett bra stöd som nyblivna företagare kan ta del av. Det är enkelt att starta eget och utveckla sitt företag här. Hyr kontor i Backadalen i Göteborg om du vill få tillgång till ett område nära centrum då du har allt du behöver!

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks