arrow_upward

3 kontor: Gothenburg City Center

Skaffa kontor i Göteborg City Centrum och upptäck alla fördelar som det kommer med. Förutom ett toppläge och enkelhet vad gäller att ta sig runt samt service av olika slag, hittar du även de finaste...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Skaffa kontor i Göteborg City Centrum och ta del av det perfekta läget

Ha ditt kontor i Göteborg City Centrum för att maximera nyttan av det läget du befinner dig vid. Här får du ta del av stadens absolut bästa plats vad gäller både företagande, service, kontakter, boende och offentlig sektor. Allting som man behöver finns nära till hands. Vid ett centralt läge i Sveriges näst största stad finns oändliga möjligheter. Att knyta kontakter, skapa samarbetspartners och att göra affärer blir enkelt här. Men även att söka tjänster och att få service av olika slag är lätt i stan. Dessutom finns nöjen såsom butiker och restauranger också nära vilket underlättar. Området är helt enkelt det bästa alternativet för dig som söker kontorslokaler i den här delen av landet. Se till att befinna dig där det händer och njut av härliga kontorslokaler i stans finaste delar. Ta del av stora valmöjligheter vad gäller kontor och läge för att kunna arbeta på bästa möjliga sätt.

Många företag har kontor i Göteborg City Centrum

I centrum av Göteborg finns många företag. Genom att hyra kontor i Göteborg City Centrum blir du en del av ett mycket positivt företagsklimat bestående av allt ifrån finansmarknad, detaljhandel, tjänster, restaurang, teknik och mycket mer. Förutom att nästan alla stora företag finns representerade här är även området väldigt attraktivt för vanliga boende. Det finns gott om skolor, vård och verksamheter för unga som gamla. Här är det tryggt och vacker att bo. Dessutom finns riktigt bra anslutningar till och från området. Runt i stan tar man sig enkelt med buss, spårvagn, bil, cykel eller till fots. En bra utvecklad infrastruktur gör att det är lätt att ta sig runt och från centrum når du hela stan på ett smidigt sätt oavsett färdmedel. Men även utanför staden kommer man snabbt. Tåg, flygplan, bra bilvägar och till och med båt tar dig vidare till resten av Sverige och även Danmark.

Göteborg City Centrum kontor erbjuder bra möjligheter

Skaffa kontor i Göteborg City Centrum och upptäck alla fördelar som det kommer med. Förutom ett toppläge och enkelhet vad gäller att ta sig runt samt service av olika slag, hittar du även de finaste lokalerna här. Kontor i det här området är ljusa, fräscha och öppna. Välj mellan en rad olika typer av lokaler och olikt fördelade ytor. Det finns allt ifrån stora kontor som passar större företag med fler anställda och större behov av ytor. Mer proffsiga lokaler som innefattar mötesrum, allmänna ytor och både öppet kontorslandskap och privata rum för den som vill och har möjlighet. Men det finns även kontorslokaler för mindre företag som inte har samma krav eller finansiella utsikter. Det finns många alternativ vad gäller våningsplan, disposition av yta, inredning med mera. Det viktiga för dig som företagare är att veta vad du söker och att kunna lita på den du hyr av. Här kan du vara säker på att få kontor med fördelaktiga kontrakt på dina villkor. Hyr kontor i Göteborg och ta del av alla möjligheter som det ger!

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks