arrow_upward

4 kontor: Gothenburg Gaarda

Hyr kontor i Göteborg Gårda och upptäck ett toppläge med ett gott företagsklimat. Läget är mycket centralt och det är också en anledning till varför det är så populärt. Till centrum tar det endast cirka...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Många möjligheter till kontor i Gårda i Göteborg

Om du letar efter nya kontorsytor finns det fina och öppna kontor i Göteborg Gårda. Ta del av kontor i gott skick och som passar olika typer av företag. I detta utpräglade industriområde som ligger mycket centralt finns stora möjligheter till kontorslokaler som är utformade olika och passar olika företag. Till större organisationer finns till exempel stora ytor som är disponerade på olika sätt, både med öppna kontorslandskap och privata rum. Det finns även gott om plats för personal såsom lunchrum med mera och även mötesrum och liknande. För medel- och större företag är det viktigt att ha en stabil plats som möter kraven man har. Det kan du hitta här. För egen- och småföretagare är kanske flexibilitet, möjlighet att förändras och växa samt prisbilden viktig. Även för den som söker det finns ett flertal alternativ här. Här finns lokaler som är små och personliga och passar de som är intresserade av att etablera sitt företag bättre. Alla lokaler har som gemensam nämnare att de är i bra skick, har fördelaktiga avtal samt ett bra läge.

Sök efter rätt kontor i Göteborg Gårda

Eftersom det finns olika typer av kontor i Göteborg Gårda är det också viktigt att titta noga på de behov och krav man som företag har. Beroende på hur många anställda man är, vilken bransch man verkar i och vilka mål man har för framtiden kan behoven vara mycket olika. Därför är rådet att göra en ordentlig eftersökning innan man binder upp sig på ett avtal så att chansen att bli nöjd är stor. Man bör titta på många aspekter när man letar nya kontorslokaler. Läget är en sak som kan spela stor roll och även det närmsta närområdet. Vill man ha tillgång till parkering, kollektivtrafik, butiker eller restauranger i närheten, något speciellt våningsplan, om det är viktigt med bra dagsljus och så vidare. Även storleken på lokalerna är av stor vikt. Här gäller det att verkligen ha planerat i förväg för vad man vill ha plats för och även om det ska finnas plats för att växa.

Skaffa kontor i Göteborg Gårda och upptäck ett toppläge

Gårda i Göteborg är ett utpräglat industriområde historiskt sett. Här fanns massor av fabriker och än idag har många företag sina kontor här. Idag finns även boendehus i området, även om det till största del fortfarande används av företag. Läget är mycket centralt och det är också en anledning till varför det är så populärt. Till centrum tar det endast cirka tio minuter med bil, cykel eller kollektivtrafik. Man kan även gå till fots på tjugo minuter. Det är enkelt att ta sig hit för de flesta, vilket är en självklar fördel när det kommer till en arbetsplats vilken man ska till och från varje dag. Förutom en rad stora företag som har sin bas här har det under de senaste åren också byggts massor av bostadsrätter i området. Ta del av det perfekta läget för ett kontor, upptäck Gårda i Göteborg!

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks