arrow_upward

6 kontor: Gothenburg Høgsbo

Med kontor i Högsbo i Göteborg får du ta del av en stadsdel som erbjuder mycket. Högsbo ligger söder om Göteborgs centrum och här bor det cirka 56 000 personer i dagsläget. Högsbo, Frölunda och Askim...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Högsbo i Göteborg har ett stort urval av kontor

Om du letar efter nya kontorslokaler finns det i sydvästra Göteborg flera alternativ som kan vara av intresse. I Högsbo i Göteborg finns kontor som passar en rad olika företag. Främst mindre företag kan hitta det perfekta kontoret att hålla till vid här. Välj mellan olika storlekar på lokalerna och lokaler disponerade på olika sätt. Alla kontor som hyrs ut här är i mycket fint skick och alla har ett mycket fördelaktigt pris. Det finns kontor som passar allt ifrån några få anställda, till lite större företag som också vill ha plats för mötesrum, personalutrymmen med mera. Välj också mellan olika lägen, våningsplan, om du vill ha kontoret möblerat eller omöblerat och liknande. Om du specificerar dina krav och önskemål redan från början är det enklare att hitta det som passar just er. Eftersom alla företag har olika syn på vad som är av största vikt, olika budgetar och preferenser är det också viktigt att veta vad ni vill ha. Utbudet är stort, så börja med att ta reda på era krav.

Många fördelar med kontor i Göteborg Högsbo

Med kontor i Högsbo i Göteborg får du ta del av en stadsdel som erbjuder mycket. Högsbo ligger söder om Göteborgs centrum och här bor det cirka 56 000 personer i dagsläget. Högsbo, Frölunda och Askim bildar tillsammans en stadsdelsförvaltning. Stadsdelsförvaltningen är en stor källa till arbete, då cirka 4000 personer är anställda här. De jobbar bland annat inom förskola, skola, hemsjukvård, vård- och omsorgsboende, på ekonomiavdelningen samt inom kultur och resursnämndsuppgifter. Här finns en väl utvecklad infrastruktur och till stan är det cirka fem kilometer. Inom tjugo minuter har du åkt med bil eller kollektivtrafiken till stan från Högsbo. Att cykla går också bra, det tar också cirka tjugo minuter. Området är också rikt på natur, med närhet till både havet och till skog och mark. Att området är lättillgängligt, vackert och innehåller allt som kan tänkas krävas vad gäller service och tjänster spelar en viktig roll när det kommer till arbete. Därför är Högsbo i Göteborg en bra plats att skaffa kontor på!

Göteborg Högsbo erbjuder kontor för olika typer av företag

Det finns ett stort antal företag som håller till i området, och i många olika branscher. Här finns allt ifrån detaljhandel till industrier representerade och det gör att området i allmänhet är populärt för företagare. Här finns stora chanser att knyta kontakter och skapa samarbeten. Många som verkar här har företag som erbjuder tjänster till företag eller privatpersoner. När man har kontor här kan det underlätta eftersom det finns allt vad gäller tjänster här. Att resten av stan är nära är också viktigt. Om du och ditt företag letar efter prisvärda, lättillgängliga och fräscha kontor är Högsbo i Göteborg ett självklart alternativ! Oavsett vilken bransch ni är verksamma i finns det alternativ som passar er. Upptäck fördelarna med att vara belägna här och ta del av de välutrustade kontoren samtidigt som de fina miljöerna i närheten finns till hands.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks