arrow_upward

2 kontor: Gothenburg Marieholm

Marieholm är ett område i östra Göteborg som är ett centrum för industrier och handel. Om du letar efter nya kontorslokaler i Göteborgsområdet finns det en lösning för dig. I Marieholm i Göteborg finns massor...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Bra utbud av kontor i Göteborg Marieholm

Om du letar efter nya kontorslokaler i Göteborgsområdet finns det en lösning för dig. I Marieholm i Göteborg finns massor av lediga kontorslokaler. Man kan välja mellan lokaler som är inredda, oinredda, olika stora och olika planerade. Beroende på vilken verksamhet du har, hur många anställda du har och vad som är viktigt för just dig finns det olika alternativ att tillgå. Närområdet, parkeringsmöjligheter, kollektivtrafik, lagerhållning av varor, våningsplan, säkerhet och tjänster i närheten kan vara några av de saker som kan vara bra att titta närmare på. Det finns ett stort utbud av kontor och olika lokaler här, som alla är öppna och fräscha. Det alla har gemensamt är att de är speciellt utformade och anpassade för kontorsarbete. Bra ljus, rymliga mötesrum, öppen planlösning, bra personalutrymmen gör det roligt att jobba. Genom att hyra kontor som är bra planerade och som är utformade för kontorsarbete blir det enkelt att organisera och effektivisera arbetsplatsen. Titta närmare på att hyra kontor i Marieholm i Göteborg om du vill kunna ta del av bra kontorsplatser.

Göteborg Marieholm har kontor för olika typer av företagare

Marieholm i Göteborg erbjuder många kontor för olika typer av företagare. Eftersom man kan välja mellan olika sorters kontorslokaler som passar olika verksamheter finns det också en stor mångfald av företag här. Då området är ett centrum för industrier och handel finns allt från stora koncerner till mindre egenföretagare just här. Med närheten till Göteborgs centrum, hamnen och andra viktiga knutpunkter blir det här en plats som många vill hålla till vid. Idag är flexibilitet viktigt och de flesta företag vill kunna byta lokaler, växa i sin egen takt och känna sig fria. Genom att slippa köpa byggnader utan att hyra istället blir det enklare. Speciellt för små företag kan steget att skaffa ett kontor vara stort. Den ekonomiska aspekten spelar stor roll. Här kan du försäkra dig om att få ta del av fördelaktiga avtal och bra priser, så att du kan känna dig trygg med ditt val.

Marieholm i Göteborg är ett bra läge för kontor

Marieholm är ett område i östra Göteborg som är ett centrum för industrier och handel. Många företag håller till här. Att skaffa kontor i Marieholm i Göteborg gör att du enkelt blir en del av ett positivt företagsklimat. Här blir det enkelt att komma i kontakt med nya personer i olika branscher och med olika typer av bakgrunder och verksamheter. I ett område som är så rikt på industrier och företag blir man automatiskt en del av det hela. Att bygga nya nätverk och skaffa nya samarbetspartners är en självklarhet här, liksom att komma i kontakt med andra småföretagare som också har sitt kontor här. Eftersom det finns många kontorsytor som är lediga i området kommer det hela tiden nya spännande företag hit. Upptäck hur ett bra område ger nya idéer och lösningar för ditt företag. Tveka inte på att skaffa ditt nya kontor i Marieholm och ta del av allt som området erbjuder företagare.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks