arrow_upward

10 kontor: Göteborg Mölndal

Mölndal är en egen kommun som ligger söder om Göteborg. Här bor det drygt 66 000 invånare och flervåningshus och grönområden är typiskt för området. Mölndal i Göteborg är en populär plats att ha kontor på....Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Göteborg Mölndal erbjuder fina kontor

Det finns många lediga kontor i Mölndal strax utanför Göteborg. Här kan alla olika typer av företag enkelt hyra lokaler som är fina och öppna. Ta chansen att hyra en plats som är speciellt anpassat för kontorsarbete. Genom att få alla praktiska detaljer ordnat för sig blir det enklare och roligare att arbeta. Oavsett om du har ett litet eller ett större företag och söker efter nya kontorslokaler finns det olika alternativ som passar er här. Speciellt för mindre företag är också den ekonomiska biten av stor vikt. Att skaffa ett kontor kan vara ett stort steg och det är då viktigt att känna sig trygg. Här är prisbilden mycket mer fördelaktig jämfört med centrala Göteborg och detta kan vara en avgörande faktor för många. Genom att ha ditt kontor här kan du få allt som du behöver samtidigt som du sparar pengar. Var säker på att göra rätt val när du hyra kontor i Mölndal!

Många företag väljer kontor i Mölndal i Göteborg

Mölndal i Göteborg är en populär plats att ha kontor på. Förutom att det finns många olika typer av kontor som kan användas av ett brett spektrum av företag, är det också nära till tjänster och även till stan och närliggande städer. Mölndal har ett eget centrum som erbjuder ett stort urval av shopping, restauranger med mera. Här finns allt du kan tänkas behöva i direkt anslutning till ditt kontor. Det är bekvämt att ha allt i närheten, samtidigt som området är lugnt och trevligt. Mölndal ligger nära både Göteborgs centrum, hamnen, Landvetter flygplats och flertalet andra städer. Till Göteborg tar det ungefär tio minuter med bil och man kör enklast via Kungsbackaleden. Man kan också åka kollektivt, med buss vilket tar cirka femton minuter. Inom två timmar härifrån finns städerna Borås, Halmstad, Helsingborg, Trollhättan, Jönköping med flera. Hit kan man ta sig via bil eller tåg. Det är enkelt att ta sig till och från Mölndal, något som är viktigt när det kommer till en daglig arbetsplats.

Mölndal i Göteborg är en bra plats att ha kontor på

Mölndal är en del av Göteborg och här finns det många kontor att hyra. Mölndal är en egen kommun som ligger söder om Göteborg. Här bor det drygt 66 000 invånare och flervåningshus och grönområden är typiskt för området. Här finns allt vad gäller offentlig sektor såsom skola, sjukhus, omsorg med mera. Kommunen är en stor arbetsgivare med många anställda, men även egna företag är en stor andel av arbetsmarknaden. Kommunen stöttar och uppmuntrar till eget företagande och i dagsläget finns cirka 6600 aktiva företag registrerade i många olika branscher. Mölndals stad erbjuder hjälp och rådgivning för den som vill starta ett nytt företag här. Man kan få chansen till bland annat att skapa nya nätverk, komma på föreläsningar samt få ekonomiskt stöd från fristående organisationer. Att ha kontor här innebär att du får ta del av företagsklimatet och tillväxten som sker för varje år. Ta chansen att expandera din verksamhet eller starta nytt i Mölndal!

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks