arrow_upward

22 kontor: Huddinge-Farsta

Med nya kontorslokaler innebär det att fler företag kan etablera sina i kontor i Huddinge. Huddinge är redan hem åt många välkända företag. I Huddinge kommun finns det många arbetsmöjligheter. Idag finns det ca 6...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Trevliga kontor i Huddinge

Huddinge kommun ligger i Stockholms län. Idag har kommunen en befolkning på ca 100 000 invånare vilket gör den till den näst största kommunen i Stockholms län. Här finner vi ett mångfacetterat näringsliv. Handelsplatsen Kungens Kurva Skärholmen är den största i Skandinavien. Hit lockas många besökare, upp till ca 20 miljoner besökare varje år. Flemingsberg som är kommunens kunskapsstad med högskolan Södertörn, Karolinska Institutet och den Kungliga Tekniska Högskolan är en stor knutpunkt för studenter och forskare. Det gör staden väldigt attraktiv för företag att etablera sig i kontorslokaler i Huddinge. En rad Life-Science företag har hittat hit. Det finns även ett stort kulturutbud, fina natur- och friluftsområden och fina bostadsområden i kommunen. Staden ligger endast 15 minuter från den pulserande huvudstaden. Här finns ett stort utbud av trevliga kontor och kommunen arbetar aktivt för att vara en attraktiv plats för nyetableringar.

Huddinge, en dynamisk stad

Huddinge kommun växer. Med en växande befolkningsmängd krävs det nya bostäder. En rad nya projekt står inför sitt startskede. Kommunen satsar 25 miljarder på att bygga nya bostäder, nya kontor och på att förbättra infrastrukturen. Med nya kontorslokaler innebär det att fler företag kan etablera sina i kontor i Huddinge. Är kommunen en attraktiv plats för företagande väljer också fler människor att bosätta sig där för att arbetsmöjligheterna ökar. Det finns flera projekt som inriktar sig på att förenkla tillvaron för företagen i staden. Det ska vara enkelt att etablera sin verksamhet där med allt från uppstarten, den dagliga verksamheten och utvecklingen. Det är en dynamisk och kreativ stad med många möjligheter för företag, arbetstagare och invånare.

Huddinge kontor – bra kommunikationsmöjligheter

I Huddinge finns det väldigt goda kommunikationsmöjligheter. Du kan med buss, tåg och tunnelbana ta dig enkelt från och till staden. Detta underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. Närheten till storstaden ökar möjligheter till expansion och utveckling. På endast 15 minuter kan du ta dig till Stockholms centrum. Arlanda flygplatsområde ligger även det inom en kort resa. Läget med närheten till huvudstaden och Arlanda gör staden om än mer attraktiv för företag då detta innebär att många internationella företag kan ha sitt säte i Huddinge kontor och ha världen som marknad. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens guldläge och engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig här.

Huddinge är hem åt välkända företag

I Huddinge kommun finns det många arbetsmöjligheter. Idag finns det ca 6 000 registrerade företag i kontor i Huddinge. Det finns tre stora arbetsområden i kommunen och dessa är Kungens Kurva, Flemingsberg och Länna. Dessa tre är även de tre arbetsområden med mest tillväxt. Det finns allt från små företag med få anställda till stora internationella företag med flera anställda. I kungens kurva som är Skandinaviens största handelsplats finns bland annat IKEAs största varuhus. Andra välkända företag som har sitt hem i Kungens kurva är bland annat Toys R Us, Citygross och Ericsson. I Länna finns det bland annat Sveriges största Bauhaus varuhus. I Länna når man Östersjöregionen på kort tid vilket lockar många företag. Här finns gott om mark och kontor för kontors- och industrietableringar. I Flemingsberg, även kallad Kunskapsstaden, har många Life-Science företag växt fram. Detta dels tack vare närheten till Karolinska universitetssjukhuset Huddinge, Karolinska institutet, Södertörns högskola och den Kungliga Tekniska Högskolan. Stockholms Läns Landsting är den största offentliga arbetsgivaren i kommunen med sina ca 9 000 anställda. Den största privata arbetsgivaren är IKEA Försäljnings AB med ca 900 anställda. Kommunen arbetar aktivt med de lokala företagen för att främja utvecklig och tillväxt och för att fortsätta förbli en attraktiv plats för företagande.

star
star
star
star
star
3.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks