arrow_upward

12 kontor: Malmö Södra Innerstaden

Malmö Södra Innerstaden kontor och företagande. Stadsdelen är ett område i de centrala delarna av Malmö. Området är byggt runt år 1940 och består av endast flerfamiljsbostäder där majoriteten är ettor och tvåor. De små...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Malmö Södra innerstaden kontor – i centrum

Södra Innerstaden är en stadsdel i de centrala delarna av Malmö. Området är bebyggt med flervåningshus fån 1940-talet. Mer än 70 % av lägenheterna är ettor och tvåor vilket speglar den låga medelåldern i området som ligger på 34 år. Den låga medelåldern har satt sin prägel på området som är känt för sitt rika kulturliv, antalet restauranger per invånare, kaféer, lokaler och kontor i Malmö Södra innerstaden. Området har ett rikt nattliv som aldrig sover och därför kallas platsen ibland lilla ”New York”. Stadsdelen är en av de områdena i staden med högst kriminalitet och år 2007 blev platsen rapporterad som den mest brottsdrabbade i hela Sverige.

Kontor i Malmö Innerstaden – Området som aldrig sover

Folkets park som ligger mitt i stadsdelen på Amiralsgatan är den äldsta ”folkröreseskapade” parken i Sverige efter den som finns i Hälleford. Parken byggdes i början av 1800-talet av Frans Suell som avledd år 1817. Femtio år senare köptes parken av socialdemokraterna men såldes hundra år senare till kommunen och fick namnet Malmö parken. Förra året uppskattades besökarantalet till över en miljon och gatukontoret med kontorslokaler i Malmö Innerstaden satsat stort för att parken ska uppskattas av så många av stadens invånare som möjligt. Idag är parken Malmös mest omtyckta samlingspunkt med stora grönområden, café, minigolf, uppträdande, loppis, lekplats och andra nöjen.

Kontor i Malmö Innerstaden – med nära till Europa

Universitetssjukhuset MAS eller även kallat UMAS ligger i området och är regionalsjukhus i staden. Tidigare var namnet endast MAS (Malmös allmänna sjukhus) men sedan det slagits samman med Lunds sjukhus ändrades namnet och de två områdena har idag samlingsnamnet Skånes Universitetssjukhus. Sjukhus området ligger i stadens södra delar nära Södervärn med cirka 25 olika kliniker, lokaler och kontor i Malmö Innerstaden. Idag finns det över 5000 anställda med cirka 50 professorer och 1000 sängplatser på området.

Södra Innerstaden – en plats för arbete och bostad

Sofielund är en del av Malmös Innerstad med både bostäder och industriområde. Området började att bebyggas under slutet av 1800-talet och låg då precis vid stadens gräns. Området hade redan då ett flertal industrier och kontor i Malmö Södra Innerstaden och lockade allt fler invånare i takt med att industrialiseringen växte. I början av 1900-talet var stadsplaneringen nästan klar och industrialiseringen hade tagit fart ordentligt. Man byggde ett flertal funkishus i området och bara några år senare byggdes en skola och ett folkets hus.

Ett område i framfart

Flensburg är ett delområde i den södra delen av staden med ett större affärsområde och en del bostäder. Området ligger mellan Johan Ericssonsväg, Trelleborgvägen och Pildammsvägen och är centraliserat vid affärsområdet. Här finns bland annat en forskarby som heter Medeon Science Parks som har kontorslokaler i Malmö Södra Innerstaden. Idag finns där cirka 30 företag med inriktning på medicinteknik, läkemedel, hälsovård och bioteknik. Rakt över gatan ligger stadens äldsta shoppingcentrum Mobilia med hundra butiker i sex olika byggnader. Byggnaderna har tidigare varit en textilfabrik men år 1968 började butiker flytta in i lokalerna.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks