arrow_upward

3 kontor: Malmö Västra Innerstaden

Bra utbud av kontor i Malmö Västra innerstaden – en stadsdel med fördelar. Västra innerstaden är en stadsdel i västra delen av Malmö. I området bor det cirka 35 000 registrerade personer men antalet personer...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontor i Malmö Västra innerstaden kontor – bra läge

En av stadsdelarna i Innerstaden i Malmö heter Västra innerstaden. I området bor drygt 35 000 invånare och även om antal bostäder inte ökat i området på ett flertal år ökar antalet invånare. Detta beror på att området, eller ”Käppastaden” som det också kallas har under än längre tid haft en hög medelålder. De flesta bostäderna, lokalerna och kontor i Malmö Västra innerstaden byggdes runt år 1940. I Fridhems området är bostäderna och kontoren i Malmö Västra innerstaden något nyare. Området har väldigt stora grönområden och parker. Huvudgatan är Regementsgatan där affärer, restauranger och kontor i Malmö Västra innerstaden ligger längst med de gamla husen.

Kontor i Malmö Västra Innerstaden – drivande företag från regionen

Där finns två byggnader som gör området speciellt, Kronprinsen och Turning Torso. Kronprinsen är Sveriges femte högsta byggnad med sina 26 våningar. Längst ner finns ett köpcentrum och högst upp finns en resturang med utsikt över hela Malmö. I själva byggnaden finns bostäder och kontor i Malmö Västra Innerstaden. Turning Torso som ligger 500 meter ifrån Kronprinsen är Nordens högsta byggnad med sina 190,4 meter över havet. Byggnaden består i huvudsak av bostäder men har även en del festvåningar och kontor i Malmö Västra innerstaden. Tack vare husets unika design har det blivit en viktig symbol för Öresundsregionen.

Malmö – en del av den expanderande Öresundsregionen

Mitt i området ligger stadens största park, Pildammsparken. Parken är 45 hektar stor och bjuder sina gäster både på härliga löpspår, bouleplaner, en fridfull damm och lekplats. I mitten av parken ligger ”tallriken” som tidigare använder för meditation men idag främst till utegympa, pick nick och konserter under sommarhalvåret. Runt om parken ligger Malmö IP där Malmös dammfotboll har sin arena. Längst sidan in mot stan möter parken Malmö Allmänna sjukhus, UMAS och dess lokaler och kontor i Västra Innerstaden. Den tredje långsidan har man utsikt över Swedbank station och Baltiska hallen, och på fjärde sidan över Kronborgs bostadsområde samt lokaler och kontor i Västra innerstaden.

Kontor i Malmö Västra innerstaden – ett unikt läge med havet som granne

Staden är unik i att ha en flera kilometer lång strand i ett centralt läge. Stranden sträcker sig från Limhamns sjöstad ner till en av Malmös mest exklusiva områden Västra hamnen. Längst stranden finns en hundrastplats och ett kallbadhus som byggdes på platsen sedan år 1898. På badhuset finns separata man- och kvinno avdelningar, en resturang samt lokaler och kontor i Malmö Västra innerstaden.

Västra innerstaden – ett bra geografiskt läge med närhet till allt

Området Solbacken är en av de mest centrala villaområdena i Malmö. Längst Bellevuvägen ligger det gamla sekelskifts villor och radhus i jugend stil. En del av de gamla villorna har rivits och en del nyare byggnader har dykt upp i villakvarteret. Längst Johan Ericssonväg finns även fastigheter med lokaler och kontor i Malmö Västra innerstaden. Här ligger även ABC-huset där Posten, Spendups bryggeri och andra mindre aktörer har kontor i Malmö Västra Innerstaden.

star
star
star
star
star
3.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks