arrow_upward

Göteborg Norra Hisingen

Göteborg Norra Hisingen kontor öppnar möjligheter i en inspirerande miljö. Oavsett vilken typ av företag eller i vilken bransch du är verksam i finns lösningen för etablering i Göteborg Norra Hisingen. Läs mer

Skapa sökprofil

## Göteborg Norra Hisingen kontor erbjuder arbetsytor för alla

För dagens flexibla företag kan det vara problematiskt och osmidigt att binda upp sig på hela kontorshus och ofördelaktiga kontrakt. Man söker istället en mer modern lösning som gör det möjligt att skräddarsy det som behövs. Göteborg Norra Hisingen kontor erbjuder just detta. Oavsett om det handlar om växande företag med många anställda eller om det är egenföretagare eller frilansare finns alternativ för alla. Alla olika branscher och typer av företag kan få tillgång till deras drömkontor. Det praktiska detaljerna är redan ordnade och det enda som företaget behöver göra är att flytta in. På så sätt kan man fokusera på det viktiga i sitt arbete och få det som ska göras gjort. Det här konceptet blir allt mer populärt i dagens ombytliga och kvicka samhälle, att kunna vara flexibel är viktigt. Samtidigt behövs fortfarande en fast punkt och att kunna samla sig och sin personal på ett och samma ställe.

## Ta reda på vad du vill ha av Göteborg Norra Hisingen kontor

Oavsett vilken typ av företag eller i vilken bransch du är verksam i finns lösningen för lokaler vid Göteborg Norra Hisingen kontor. Eftersom erbjudet är så pass stort och företagen som håller till här är många är det viktigt att du som söker efter kontorslokaler vet vad du vill ha. Detta underlättar dels processen att hitta det rätta stället, men minimerar också risken för att råka få ett felaktigt kontrakt som leder till missnöje. Till exempel kan det vara bra att tänka på aspekter som storlek, ytor och hur lokalen ska vara utformad. Spelar våningsplan någon roll? Finns några nödvändigheter som hiss, en viss säkerhet eller avskildhet? Hur många är det som ska bruka lokalen och ska det finnas möjlighet att växa här? Är det till för evenemang såsom kick-off eller fester, vilken ljudnivå ska vara tillåten och vilken typ av lokal kan passa? Ska företaget ha ett öppet kontorslandskap eller krävs det flera utrymmen? Allt detta spelar roll för att just du ska bli nöjd.

## Göteborg Norra Hisingen kontor öppnar möjligheter i en inspirerande miljö

Norra Hisingen kontor ligger på en ö som tillhör Göteborg. Här bor en fjärdedel av stadens invånare och därför finns också allt som kan tänkas både vad gäller näringsliv, offentlig förvaltning och privata intressen för de boende. Det finns redan många etablerade företag i området i alla branscher. Banker, fastighetsförmedlingar, bostadsrättsföreningar, frisörer, restauranger, konsult- och redovisningsbyråer, idrottsföreningar, utbildningscentrum, bygg- och entreprenadfirmor med flera. Här finns många kända företags huvudkontor och knutpunkter, bland andra Volvo personvagnar, Volvo AB, Sveriges television, Preem och Shell, Götaverken cityvarvet och Hasselblad AB. Även detaljhandeln går framåt med stora köpcentrum såsom Eriksberg, Backaplan, Amhult och Bäckebol. Ön kopplas samman med resten av staden via ett flertal broar som har bil- och järnvägar. Kommunaltrafiken fungerar utmärkt och det finns direkta förbindelser till city med både spårvagn och buss. Dessutom finns bra bilvägar, cykelbanor och färjor som gör det smidigt för alla att kunna ta sig till och från stadsdelen.

Läs mer om Göteborg Norra Hisingen på WikiEstate
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar