arrow_upward

3 kontor: Norra Hisingen

Göteborg Norra Hisingen kontor öppnar möjligheter i en inspirerande miljö. Oavsett vilken typ av företag eller i vilken bransch du är verksam i finns lösningen för etablering i Göteborg Norra Hisingen. Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Göteborg Norra Hisingen kontor erbjuder arbetsytor för alla

För dagens flexibla företag kan det vara problematiskt och osmidigt att binda upp sig på hela kontorshus och ofördelaktiga kontrakt. Man söker istället en mer modern lösning som gör det möjligt att skräddarsy det som behövs. Göteborg Norra Hisingen kontor erbjuder just detta. Oavsett om det handlar om växande företag med många anställda eller om det är egenföretagare eller frilansare finns alternativ för alla. Alla olika branscher och typer av företag kan få tillgång till deras drömkontor. Det praktiska detaljerna är redan ordnade och det enda som företaget behöver göra är att flytta in. På så sätt kan man fokusera på det viktiga i sitt arbete och få det som ska göras gjort. Det här konceptet blir allt mer populärt i dagens ombytliga och kvicka samhälle, att kunna vara flexibel är viktigt. Samtidigt behövs fortfarande en fast punkt och att kunna samla sig och sin personal på ett och samma ställe.

Ta reda på vad du vill ha av Göteborg Norra Hisingen kontor

Oavsett vilken typ av företag eller i vilken bransch du är verksam i finns lösningen för lokaler vid Göteborg Norra Hisingen kontor. Eftersom erbjudet är så pass stort och företagen som håller till här är många är det viktigt att du som söker efter kontorslokaler vet vad du vill ha. Detta underlättar dels processen att hitta det rätta stället, men minimerar också risken för att råka få ett felaktigt kontrakt som leder till missnöje. Till exempel kan det vara bra att tänka på aspekter som storlek, ytor och hur lokalen ska vara utformad. Spelar våningsplan någon roll? Finns några nödvändigheter som hiss, en viss säkerhet eller avskildhet? Hur många är det som ska bruka lokalen och ska det finnas möjlighet att växa här? Är det till för evenemang såsom kick-off eller fester, vilken ljudnivå ska vara tillåten och vilken typ av lokal kan passa? Ska företaget ha ett öppet kontorslandskap eller krävs det flera utrymmen? Allt detta spelar roll för att just du ska bli nöjd.

Göteborg Norra Hisingen kontor öppnar möjligheter i en inspirerande miljö

Norra Hisingen kontor ligger på en ö som tillhör Göteborg. Här bor en fjärdedel av stadens invånare och därför finns också allt som kan tänkas både vad gäller näringsliv, offentlig förvaltning och privata intressen för de boende. Det finns redan många etablerade företag i området i alla branscher. Banker, fastighetsförmedlingar, bostadsrättsföreningar, frisörer, restauranger, konsult- och redovisningsbyråer, idrottsföreningar, utbildningscentrum, bygg- och entreprenadfirmor med flera. Här finns många kända företags huvudkontor och knutpunkter, bland andra Volvo personvagnar, Volvo AB, Sveriges television, Preem och Shell, Götaverken cityvarvet och Hasselblad AB. Även detaljhandeln går framåt med stora köpcentrum såsom Eriksberg, Backaplan, Amhult och Bäckebol. Ön kopplas samman med resten av staden via ett flertal broar som har bil- och järnvägar. Kommunaltrafiken fungerar utmärkt och det finns direkta förbindelser till city med både spårvagn och buss. Dessutom finns bra bilvägar, cykelbanor och färjor som gör det smidigt för alla att kunna ta sig till och från stadsdelen.

star
star
star
star
star
3.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks