arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Kontor finns att hyra på Södertälje, Köpmangatan 7, 151 71 Södertälje

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Adress (Visa på karta):
Södertälje, Köpmangatan 7
151 71 Södertälje
Yta
286 m²
Hiss
Område
151 71 Södertälje
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
39 m
 
Tåg
536 m

Toppmodern och flexibel ledig lokal på Köpmangatan vid torget i Södertälje centrum

Denna fräscha kontorslokal ligger i bästa läge mitt i centrala Södertälje, på Köpmangatan 7, med ingång intill det stora parkeringsgaraget och bussarnas knutpunkt. Lokalen är toppmodern och i mycket gott skick och har gott om fönster längs med fastighetens långsida som vetter mot Köpmangatan, vilket ger lokalen gott om ljusinsläpp.

De olika kontors-/mötesrummen har gott om glaspartier som tar tillvara och sprider ljuset. Golven i lokalen är genomgående försedda med mörkt grå textilmattor och ytskikt på väggar och tak är vitmålade. Lokalen har god ventilation med komfortkyla/kyld tilluft för varma sommardagar. På samma våningsplan finns en stor takterrass som får disponeras av hyresgästerna.

Det finns möjlighet att ansluta till bredband via ComHem i fastigheten.

Lokalen är flexibel och planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. kan anpassas efter tillträdande hyresgästs önskemål för att bli precis så toppmodern, representativ och yteffektiv som krävs för att få till den perfekta lokalen i Södertäljes mest centrala läge.

Bland bilderna i denna annons finns exempel från liknande lokaler i fastigheten som renoverats för hyresgästers räkning.

Fastigheten ligger mitt i Södertälje centrum och dess härliga stadsmiljö med närhet till både natur och kultur. Den ligger ett stenkast från Södertälje kanal och Maren med sin småbåtsbåthamn. Du tar dig enkelt till bl.a. de populära besöksmålen Tom Tits Experiment, Sydpoolen och Torekällberget.

De flesta av stadsbussarna har hållplats precis utanför fastigheten med en rad olika busslinjer som tar dig både till närområdet och grannkommunerna. På några minuters promenad finns Centralstationen med pendeltåg som tar dig till Stockholms Centralstation på 40 minuter. I fastigheten finns ett stort garage, och i området finns även lättillgängliga parkeringsplatser.

Södertälje nås främst genom E4 och E20 som sammanbinder Södertälje med Stockholm och övriga landet, men också genom kommunens goda tågförbindelser, då Södertälje är en av de största knutpunkterna för landets tågtrafik.

I Södertäljes centrum finns ett fullfjädrat utbud av butiker och restauranger för alla smaker. Fastigheten ligger invid Storgatan och Stortorget, så mer centralt kan det bokstavligen inte bli. Strax intill finns tre shoppinggallerior där butikerna erbjuder en stor variation av välkända butikskedjor och lokala butiker. Södertälje har ett rikt kulturutbud med både konsthall, bibliotek, kulturhus, flera musikscener, teatrar och biografer.

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område