arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Kontor finns att hyra på Västra Järnvägsgatan, 3, 111 64 Norrmalm

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Adress (Visa på karta):
Västra Järnvägsgatan, 3
111 64 Norrmalm
Yta
10 - 1 500 m²
Kablat nätverkHiss
Miljöcertifierad fastighetGemensam auditorium
Gemensam matsalCafeteria
CateringCompany Sign
LarmsystemGemensamt loungeområde
LuftkonditioneringHandikappvänligt
StädningHigh Speed Internet
WiFiIT Support
Gemensam receptionSecretarial Support
Öppet 24/7Virtual Office Services
Gemensamma möteslokalerPentry
Video conferencingClosed offices
Coworking
Område
111 64 Norrmalm
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
126 m
 
Expressbuss
126 m
 
Tåg
236 m
 
Expresståg
236 m
 
Tunnelbana
291 m
 
Tåg
303 m
 
Båt
407 m
 
Spårvagn
998 m

Join the Workspace Evolution!

LOCATION På våning 8 och 9 på Västra Järnvägsgatan 3 i centrala Stockholm hittar du Convendum. Ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning till Centralstationen med goda kommunikationsmöjligheter i mitten av Stockholm city samt ett stort antal restauranger och butiker.

MEMBERSHIP Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i Convendums Lounge och Cowork Office. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga coworking spaces. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet. Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design. Pris: från 11’950 SEK/månad.

CONFERENCE Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår konferenspersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sammanträden. Pris: från 280 SEK/timme.

BENEFITS Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin verksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, deli, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.

CONVENDUM Convendum möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna coworking spaces i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga enheter och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra centers är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår.

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande lokaler för kontor