arrow_upward

4 kontor: Stockholm Globen

Kontor vid Stockholm Globen innebär ett brett utbud och nära till citykärnan, bra transportmöjligheter och möjligheter att samarbeta med andra företag kringliggandes. Priset för att hyra ett kontor här är också anmärkningsvärt då det ligger...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontor vid Stockholm Globen

Huvudstaden Stockholm är känd och uppskattad för sina många möjligheter och ambitioner. Det är en stad där du kan skapa och utveckla. Det är då inte så konstigt att Stockholm idag erbjuder några av de mest attraktiva kontorsområdena. Området kring Globen är ett livligt och attraktivt område som lämpar sig utmärkt för att skapa en bra kontorsmiljö med många möjligheter, då kollektivtrafik och transportsträckorna är väl utvecklade. Det är då lätt att ta sig till och från platsen och är också ständigt under upprustning. I samband med att arenan byggdes uppkom ett intresse för platsen och det skapades ett specifikt kontorsområde. Globenområdet tillhör stadsdelen Johanneshov och är inom Stockholms kommun. Området avgränsas av Nynäsvägen, Sandstuparken och Arenavägen. Det är inte så konstigt att många företag väljer att rota sig i kontorsområdet med denna livlighet och atmosfär som ingår. Många söker sig framförallt till Arenavägen som är ett av det mest attraktiva området. Kontor vid Stockholm Globen innebär ett brett utbud och nära till citykärnan, bra transportmöjligheter och möjligheter att samarbeta med andra företag kringliggandes. Priset för att hyra ett kontor här är också anmärkningsvärt då det ligger lite lägre än de jämförda alternativen mitt i centrala Stockholm. En plats som är uttänkt för att vara produktiv och anpassningsbar för många olika företag.

Att hyra ett kontor vid Stockholm, Globen

Vad ska man tänka på när man ska hyra ett kontor i denna del av storstaden Stockholm? Framförallt ska man kika på vilka företag som finns i området, finns det några möjligheter att samarbeta eller vilken lokal kommer att lämpa sig bäst för vad du vill uppnå och skapa. Marknaden erbjuder idag en mängd olika kontor vid Stockholm, Globen och ger dig en mängd olika val och ytor. Då området också omges av intressanta och välbesökta byggnader så kommer ett kontor i detta specifika område skapa rörelse. Många mycket framgångsrika företag har sin knytpunkt med sitt kontor vid Globen, Stockholm; Kungsängen - Ett stort företag som erbjuder sängar och andra produkter för att sova gott. Uniflex Sverige AB - Inriktar sig på personaluthyrning och rekrytering. Honeywell AB - Ett välkänt aktiebolag.

Globen, kontor, företagande och andra fastigheter

Till Området Globen som kontoren befinner sig i finns det en mängd olika fastighetsområden som ger ännu mera glöd och liv till området. Globen - Såklart en av de mest attraktiva sevärdheterna och mest uppskattade byggnaderna i detta området. Denna arena gav också namn till området och är idag en arena som erbjuder event som är allting från sport till konserter. Med en kapacitet på 13 000 besökare ger den området fullt med rörelse när det är dags för ett event. Globen köpcentrum - Ger ett brett utbud av omkring 60 olika butiker. Ligger vid Arenavägen så om du har ett kontor vid Globen, Stockholm kommer du ha nära till denna möjlighet också. Globen shopping öppnade år 1989. Tele2 Arena- En större arena med plats för 30 000 sittande åskådare. Arenan invigdes år 2013 och erbjuder idag en mängd olika event. Annexet - Ett mindre och mycket omtalat konserthus som rymmer omkring 3500 besökare.

star
star
star
star
star
0.0 av 5 / 0 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Suitable for cafe/restaurant
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks