arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Kontor finns att hyra på Rissneleden 110, 174 48 Sundbyberg

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Adress (Visa på karta):
Rissneleden 110
174 48 Sundbyberg
Yta
5 000 - 50 000 m²
Område
174 48 Sundbyberg
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
62 m
 
Tunnelbana
587 m

Landmärke till uthyrning

Ett av Stockholmsområdets tydligaste landmärken är redo för nya hyresgäster 2019.

 

1. Profilbyggnad med stark karaktär – ett landmärke i området

2. Moderna, effektiva kontorslokaler till konkurrenskraftig hyra

3. Möjlighet till stora, sammanhängande och tydligt avgränsade förhyrningar

4. Hög säkerhetsklass – ”banksäkert”

5. BREEAM-certifierad fastighet

6. Nära till kollektivtrafik och genomfartsleder

7. Gott om p-platser.

 

Ursvik Entré erbjuder stora, sammanhängande lokaler i en välkänd profilbyggnad av mycket hög kvalitet och funktion i ett attraktivt läge. Förutom byggnaden i sig är detta en möjlighet att etablera sig i ett expansivt område. Här växer en urban miljö fram med företag, bostäder, handel, service, caféer och restauranger. Nära till det mesta. En plats för moderna företag att växa på, och en möjlighet att förknippa starka varumärken med en ikonbyggnad.

Byggnadens inre håller vad den utvändiga arkitekturen lovar. Huset är byggt för eget bruk. Det märks. Känslan av ikonbyggnad sitter i väggarna, i materialvalen och i de genomtänkta lösningarna. Från receptionen leder rulltrappor upp till den ljusa galleriagången, som håller samman huset och de som arbetar i det. Kontorslokalerna, som kommer att anpassas för nästa hyresgäst, har en öppen, flexibel layout med bra dagsljus, ventilation och kyla. I samband med renoveringen kan de skräddarsys efter företagets behov och användning. En visningsyta har redan iordningställts för att visa på möjligheterna. I markplan finns ytor med extra god takhöjd som kan användas för utbildning, datahallar, lab och andra verksamhetsspecifika behov.

Ursvik Entré kan också helt eller delvis anpassas för utbildning (gymnasium, yrkesutbildning eller högskola), vård eller omsorg.

Ursvik Entré miljöcertifierades 2017 enl BREEAM-in-use på nivån Very good.

Byggår 1992 och renoveveringsår 2018. 

 

Omgivning/natur

Ursvik entré ligger precis i början av nya Ursvik som håller på att växa fram. I Ursvik finns gott om grönområden, motionsspår, service och kommunikation.

 

Närservice

Ursvik Entré erbjuder ett omfattande servicekoncept med reception, mötesrum, hörsal för 250 personer, eventytor, café, servicebutik och restaurang. Det finns även en idrottshall och gym med omklädning. Stort cykelrum med plats för 350 cyklar med direktentré och servicestation. Rejäl lastkaj.

 

Kommunikationer

Cirka 5 minuters promenad till Rissne T-bana. År 2021 kommer tvärbanan med hållplatser i både Rissne och Ursvik. Bromma flygplats ligger på några minuters avstånd. Busshållplats 512 precis framför fastighetens huvudentré. Via Enköpingsvägen och Ulvsundavägen når man snabbt ut på E18 eller E4.

 

 

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande lokaler för kontor