arrow_upward

0 kontor: Västra Hisingen

Göteborg är Sveriges näst största stad och med detta kommer självfallet också massor av möjligheter. Både näringsliv och företagande men också boende, krogliv, aktiviteter och shopping är på topp. Kontor i Göteborg Västra Hisingen är...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stort utbud av kontor i Göteborg Västra Hisingen

Med Göteborg Västra Hisingen kontorslokaler får du och ditt företag chansen att arbeta i nya och fräscha lokaler. Här erbjuder vi alla olika typer av företag i olika branschorganisationer en inspirerande arbetsplats. Våra kontorsytor är alla öppna, ljusa och nya, samt innehar allt som kan önskas vad gäller praktiska detaljer. De är distribuerade på olika sätt, allt för att passa alla olika typer av företag och konstellationer. Det finns möjlighet till stora, öppna kontorslandskap som är anpassade för en stor personalstyrka. Men det finns också privata rum, kontor som är mer uppdelade eller mindre i storlek för att passa små- och egenföretagare. Det alla våra kontorslokaler har gemensamt är möjlighet till lunchrum, mötesrum och andra gemensamma ytor. Tillgång till teknisk utrustning, bekväma och moderna möbler samt bekvämligheter såsom hiss och säkerhet finns. Vår idé är att erbjuda allt praktiskt så att ni som företag slipper fundera på det och ska kunna fokusera på ert viktiga arbete. Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om våra populära kontor.

Göteborg Västra Hisingen kontor erbjuder det lilla extra

Vår vision med de erbjudna kontoren i Göteborg Västra Hisingen är att de ska vara tillgängliga för alla olika företag, oavsett storlek eller verksamhetstyp. Här ska man kunna arbeta på ett modernt, roligt och praktiskt sätt. Vi vill vara en personlig men samtidigt effektiv arbetsplats. Men förutom detta fokuserar vi också mycket på den sociala biten. Det finns också många möjligheter till att knyta nya kontakter och skapa nya nätverk. Vi strävar efter att ge våra kunder möjligheter till sociala sammanhang genom både evenemang och samspel med olika människor och andra företag. Mångfald är viktigt för oss. Här kommer du och ditt företag garanterat hitta både nya samarbetspartners och kunder. Eftersom så många branscher möts träffar man människor som annars inte är i ens nätverk. Den här sociala biten blir allt mer viktig i det samtida samhället och vårt mål är att bidra till mer öppenhet och nya relationer.

Med kontor i Göteborg Västra Hisingen kommer du närmare hela Sverige

Göteborg är Sveriges näst största stad och med detta kommer självfallet också massor av möjligheter. Både näringsliv och företagande men också boende, krogliv, aktiviteter och shopping är på topp. Kontor i Göteborg Västra Hisingen ligger i Västra Hisingens stadsdelsförvaltning som är belägen på Hisingen. Ön som kopplas ihop med resten av staden med många broar är både företagstätt och bebyggt för boende. Det finns bra anslutningar till stan via en väl uppbyggd infrastruktur. Bilvägar, kollektivtrafik med spårvagn eller buss samt cykelbanor finns att tillgå. Oavsett hur du vill ta dig in till stadens centrum tar det ungefär mellan tio till trettio minuter. Förutom möjligheten att ta sig runt inom Göteborgs stad finns det också många alternativ till att komma vidare till övriga landet. Landvetter flygplats och tågcentralen har otaliga förbindelser till bland andra Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Lund, Linköping, Borås med flera. Här kan du vara nära hela Sverige och även räkna med en stor köpkraft.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks