arrow_upward

27 lokaler: Danderyd-Täby

Den här listan visar lediga lokaler till uthyrning i Danderyd-Täby. Du kan justera din sökning genom att välja område samt storlek på de kommersiella lokaler du letar efter. Klicka på en lokal i listan för...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Utbud av lokaler i Täby

Täby är med sina ca. 62 000 invånare både en del av Danderyd och en del av Sollentuna, men samtidigt även en egen kommun, Täby kommun. Täby är kommungränsöverskridande, huvuddelen är belägen i Stockholm Täby kommun men en liten del av Täby tillhör Danderyd och en annan liten del tillhör Sollentuna. Centralorten utgörs av Täby kommun som ligger nära Stockholm. Täby ligger på 18 plats, på listan över Sveriges största tätorter, detta innebär att det är en relativt stor stad. Täby är en populär stad för såväl företagande som boende. Närheten till Stockholm gör Täby till en attraktiv plats för företag och lokaler. Läget, goda kommunikationer och lägre markpriser samt hyror än i Stockholm lockar många företag till att etablera kontorslokaler och produktionslokaler i Täby.

Företag med lokaler i Täby

Det finns ca. 9 000 företag med kontorslokaler eller industrilokaler i Täby. Men Täby har plats för ytterligare företag och verksamhetslokaler. Av de totalt ca. 9 000 företag är de flesta små och verksamma inom tjänsteproduktion, handel, elektronik/IT, bygg, fastighet etc. En så liten stad men med många företag och lokaler inom skola, vård och omsorg som ingår i näringslivet är rätt så unikt för en kommun i Sverige. Täby strävar efter att locka allt fler företag att öppna upp lokaler och är en växande stad med ett rikt näringsliv. Det finns en rad stora företag i Täby och allt fler öppnar upp lokaler. Täby befinner sig i en rejäl tillväxtfas och erbjuder många plus vilket lockar företagen till att etablera nya kontor.

Täby vill erbjuda företag och bra lokaler

Täby har en ambition av att erbjuda företag som vill öppna upp lokaler sveriges bästa företagsklimat. Täby kommun har förutom visionen av att ha Sveriges bästa företagslokal även 2 andra ambitioner, nämligen att skapa de bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt och konkurrenskraftigt näringsliv. På samma gång strävar de efter att Täbybor ska ha möjlighet att finna bra och passande arbetsplatser på hemmaplan. Företagsklimatet förbättras ytterligare för var dag och Täby blir en lockande plats att verksamma på.

Täby C-Arninge populär för lokaler

Täby Centrum-Arninge ligger i Täby kommun och är en regional stadskärna. Med goda förbindelser till andra regionala stadskärnor, samt en väl utbyggd kollektivtrafik till hela nordostsektorn är detta en populär plats för lokaler. Denna regionala stadskärnan blir en slags motor för hela regiondelen. Vinsterna för denna sektor är stora och med ett väldigt kunskapsintensivt näringsliv. Detta gör Täby till en ökad attraktivitet för företag att etablera lokaler i. Det goda samarbetet mellan sektorns olika aktörer gör det ännu bättre. Även de förbättrade marknadsvillkoren gör att det blir en ökad eterfrågan på etablering i just denna stadssektorn.

star
star
star
star
star
4.3 av 5 / 4 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks