arrow_upward

Stockholm Gärdet

Att hyra ett mötesrum på Stockholm Gärdet lägger grund för en modern företagsprofil, som i sin tur kan leda till nya kunder och större kundkretsar. Det går att förminska sina utgifter avsevärt med lokaler av...Läs mer

Skapa sökprofil

Stort utbud av mötesrum på Stockholm Gärdet

Det finns många valmöjligheter för de som är på jakt efter ett Stockholm Gärdet mötesrum. Smidigt nog går det att hyra kontor och företagslokaler av olika slag per timme eller dag, beroende på vad du har för behov. Du kan boka din möteslokal och få bekräftelse direkt via nätet, men var noggrann med att gå igenom alla detaljer i kontraktet. Om du kan se lokalen först och träffa hyresvärden personligen, så är det alltid rekommenderat, eftersom att det är bra att veta vilka man har att göra med innan man genomför en betalning. Många webbsidor är också pålitliga, så länge du agerar med sunt förnuft.

Stiliga Stockholm Gärdet mötesrum

Idag är det möjligt att hyra företagslokaler som är väldigt fint inredda. Vissa tar hjälp av inredningsarkitekter när de flyttar in i nya kontor, för att få professionell hjälp med att hitta rätt typ av möbler, mattor och dekorativa element; såsom konst, lampor och fina kuddar. När du letar efter ett Stockholm Gärdet mötesrum, kan du hitta lokaler som passar din smak, förstärker din företagsprofil och får dina medarbetare att känna sig välkomna och inspirerade.

Definiera dina behov för mötesrum i Stockholm Gärdet

Några aspekter du bör tänka på när du letar efter företagslokaler eller mötesrum på Gärdet i Stockholm är storlek, hyra, kontraktslängd och plats. Ibland är det svårt att få allt det man vill ha till rätt pris, och det är viktigt att man håller sig inom budgeten, annars kan företaget lida av det i det långa loppet. Om du bara är ute efter att hyra per timme, så är även det en möjlighet. För de företag som har klienter som reser långt för att delta i konferenser och möten, kan det vara bra att ha det i åtanke när man bestämmer sig för vilken lokal som passar bäst.

Kringliggande sevärdheter

Med mötesrum på Stockholm Gärdet är det lätt underhålla besökare. Stadsdelen bjuder på ett varierat utbud av sevärdheter, med klassiska besöksmål som Kaknästornet, Kungliga Musikhögskolan, Sjöhistoriska museet, Tekniska museet, Högkvarteret, Krigsarkivet, Livgardet, Frihamnen, Värtahamnen, Etnografiska museet, Försvarets materielverk och Svenska Filminstitutet. Sjöhistoriska museet uppskattas av många människor, oavsett om de har ett stort intresse för sjöfart eller inte. Museet byggdes mellan åren 1933 och 1936 och ritades av arkitekten Ragnar Östberg. Den vackra byggnaden är accentuerad av ett torn i mitten, med en klassisk kupol på toppen. Museets permanenta samling består av guldkorn från den svenska örlogsflottans historia.

Butiker och mötesrum i Stockholm Gärdet

När man håller möten i mötesrum på Gärdet finns allt nära till hands. Det är lätt att åka in till NK (Nordiska Kompaniet) om man vill shoppa i Stockholm; där är alla bra butiker samlade under ett tak. Några exempel på märken som går att finna där: Adidas, Acne Studios, Allegri, Branta, Bleu Foret, Björn Borg, Bugatti, Bulldog, Coach, Clarins, Drkn, Dubarry, Dior, Diemme, Fila, Fusalp, Gant, Hagerty, Herno, Himla, Jott, Jura, Kapla, Kenzo, Lee, Les Pavés, Lundby, Mono, Mother, Peter Kaiser, Pop Cutie och Sensi. Det tar tio minuter med bil till NK, och det går även att ta tunnelbanan från Tessinparken fram till Kungsträdgårdens station. Sedan är det bara en minuts promenad fram till NK, som ligger på Hamngatan 18-20.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar