arrow_upward

Hägersten-Liljeholmen

Mötesrum i Hägersten-Liljeholmen är mycket populära, i och med att närheten till Stockholm city. Stockholm erbjuder en stor marknad för mötesrum och konferensanläggningar. I huvudstaden finns de största och mest framgångsrika företagen etablerade, detta innebär...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

## Tillgänglighet av mötesrum i Hägersten-Liljeholmen

Hägersten-Liljeholmen är en stadsdel i Stockholm och en del av Söderort. Hägersten och Liljeholmen slogs samman 2007 och bildade då Hägersten-Liljeholmen. Här bor det cirka 85 000 personer. Hägersten-Liljeholmen omfattar stadsdelarna Aspudden, Axelsberg, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Västberga, Västertorp, Årstadal. Området har mycket goda kommunikationer vilket gör det lätt och smidigt att ta sig runt med buss och tunnelbana men även med bil eller taxi. Hägersten-Liljeholmen ligger bara ett stenkast från Stockholms innerstad och erbjuder mötes- och konferensanläggningar av hög kvalitet. Tillgången på mötesrum är däremot begränsad och priserna ligger på den högre skalan. Här finns möjlighet för nya etableringar av mötes- och konferensanläggningar eftersom efterfrågan på mötesrum i Hägersten-Liljeholmen är stor och tillgången är begränsad.

## Företag med mötesrum i Hägersten-Liljeholmen

Mötesrum i Hägersten-Liljeholmen är mycket populära, i och med att närheten till Stockholm city. Hägersten-Liljeholmen är ett attraktivt och vackert område. Det ligger nära stadskärnan och erbjuder därmed med utmärkta kommunikationer. Detta förenklar resevägen och gör det lätt för personer att ta sig hit varifrån de än kommer. Här ligger flera anläggningar med mötesrum och konferenslokaler, de mest populära är:

Lustikulla Konferenser & Event, här finns mötesrum som passar både stora sällskap upp till 400 personer likaväl mindre grupper. De erbjuder 14 lokaler med flexibel möblering för anpassning av inredning för mötet. Lustikulla har god personlig service och fantastisk mat.  

Kolonien är ett kontorshotell och coworkingcenter med tillgång till mötesrum. Kolonien ligger nära Telefonplan och erbjuder flera mötesrum på varje våning med olika storlek och för olika ändamål. Dessa rum kan bokas via webben. 

Winterviken tar emot både små och stora sällskap för konferens och möten.  Här finns möjligheter att finna kreativitet och arbetsro eftersom det ligger strax utanför Stockholms stadskärna.  

Glasade Gången ligger på Telefonplan och erbjuder konferensrum. Här anpassas konferensrummet efter önskemål. Rummet är utrustat med bland annat en whiteboard, projektor och internetuppkoppling. Här serveras frukostbuffé och eftermiddagskaffe. På Café Hitom finns möjlighet att boka lunch för upp till tio personer.

## Företagsklimatet för mötesrum i Hägersten-Liljeholmen

Stockholm erbjuder en stor marknad för mötesrum och konferensanläggningar. I huvudstaden finns de största och mest framgångsrika företagen etablerade, detta innebär gott om affärsmöjligheter och många arbetsplatser. Arbetskraften är stor i Stockholm city med cirka 1 miljon invånare i Stockholm med omnejd. Här har företag möjlighet att utvecklas och växa, och detta bidrar till att många kan och vågar starta och driva företag i staden. Många företag behöver möjligheten till mötesrum i kreativa miljöer, Hägersten-Liljeholmen är en ideal plats för detta med tillgång till goda kommunikationer. Här erbjuds även vacker natur utmed vattnet.

I Stockholm stad finns en stor konkurrens mellan företag, detta gör att priserna ökar för mötesrum i staden. Här är de flesta mötes- och konferensanläggningar ofta fullbokade, vilket har bidragit till en ökad efterfrågan. Det finns stora möjligheter för etablering av nya mötesrum i Hägersten-Liljeholmen i och med den ökade efterfrågan. Denna ökning av mötesrum kan leda till en större konkurrens därmed kan priserna sänkas. 

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa