arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Mötesrum finns att hyra på Elektravägen 29, 126 30 Hägersten

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Kontaktperson
Filip Eriksson
phone Visa telefonnummer
email
Uthyrare
Peter Eriksson Fastighets Ab
Adress (Visa på karta):
Elektravägen 29
126 30 Hägersten
Yta
330 m²
24 Hour AccessAir-Conditioning
Alarm SystemArkiv
Business LoungeCafeteria / Catering
Cleaning ServicesFacilities for the Disabled
HissKablat nätverk
Kitchenette/Café areaLEED certified
Meeting RoomsParking
Staffed receptionWIFI
Område
126 30 Hägersten
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
83 m
 
Tunnelbana
756 m

Mötesrum Elektravägen 29

Stort konferensrum. Genomgående planlösning med högt, fritt och ljust läge. Vidsträckt vy över området och himlens varierande skepnad, här frodas de kreativa sinnena. Anrik 40-talsbyggnad med centralt och bra läge i Västberga. Stort kök med matplatser intill fönster.

Parkeringsplatser i anslutning till byggnaden och gångavstånd till restauranger, handel och kommunikationer. Karaktärsfull funkisbyggnad med eleganta former och stora fönsterpartier. Trapphus med hiss i byggnadens mitt.

 

Omgivning

Västberga industriområde ligger i stadsdelen Västberga, söder om Stockholm. Området stadsplanerades 1943 och är Stockholms största industri- och terminalområde. Västbergas industriområde sträcker sig från E4/E20 i norr till Solberga i söder. Redan i början av 1900-talet etablerades den första industrin och järnvägen i området. Idag finns det över 600 företag och drygt 10 000 arbetsplatser. På grund av sitt natursköna läge är Västberga Industriområde även lämpligt som bostads- och djurområde. Svenska bostäder har bygget ett ”Snabba hus” koncept som bygger på modullägenheter för unga. Totalt finns det 280 studentbostäder i hörnet av Elektravägen och Västberga allé. Rakt över Elektravägen ligger populära Djurgymnasiet som startade redan 2006. Service Det lättillgängliga serviceutbudet underlättar din tuffa vardag. Västberga Handel bjuder på volym, - och dagligvaruhandel med butiker som bl.a. Coop, Rusta och Systembolaget. Övriga kända aktörer som Mekonomen, DHL Nordic och GKW yrkeskläder ligger centralt i området. De närmaste kulinariska mötesplatserna är Daisys, Verkets Matsal, Restaurang Spiskroken och Restaurang Stjärnan. Dessutom finns det fina grönområden för lunchpicknick i solen. Kommunikationer Endast 3,5 km från Hornsgatan gör Västberga till det mest centralt belägna industriområdet i Stockholm. Buss, cykel, T-bana, bil eller till fots är alla utmärkta alternativ för att ta sig till och från arbetet. Tunnelbanestationen är Telefonplan och bussar är en frekvent syn på gatorna. Den bilburne har direktaccess till E4 och E20. Parkering Mellan båda våra fastigheter har vi utomhusparkeringar på angivna platser. Du kan även parkera på gatorna.

 

 

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande mötesrum