arrow_upward

0 Virtuellt kontor: Globen

Genom att ha ett virtuellt kontor i området vid Stockholm Globen kan du skapa en starkare position för ditt företag. Området är mycket populärt och eftertraktat för boende och företagare. I dagsläget finns det företag...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stockholm Globen virtuellt kontor ger dig nya möjligheter

Stockholm Globen och de virtuella kontoren som finns där har något för alla typer av företag och branscher. Området är mycket populärt och eftertraktat för boende och företagare. I dagsläget finns det företag i alla olika branscher i direkt anslutning till Globen. Det finns i stor utsträckning potential att växa och adresserna här omkring har hög status. På grund av de många eventen som konstant sker här finns det förutom det positiva företagsklimatet också mycket folk i rullning. Det är lätt att knyta kontakter, att vara en del av stora sammanhang och att komma in i nya kretsar här. Samtidigt är det inte bara ett område som är fyllt av trista kontor och företagsbyggnader, det finns gott om grönområden, bostadsområden, skolor, fritidsaktiviteter med mera. Detta är ett mycket omtyckt område som är värt att titta närmare på. Nära till centrum men ändå i ett lite lugnare tempo, detta är ett område som har allt.

Skriv ditt företag på en av de bästa adresserna med virtuellt kontor i Stockholm Globen

Genom att ha ett virtuellt kontor i området vid Stockholm Globen kan du skapa en starkare position för ditt företag. Området är väldigt populärt för både boende och företagare, vilket gör att det är dyrt att hålla till här. Om du däremot har ett virtuellt kontor kommer du att spara in på mycket kostnader utan att uppoffra något. När du utnyttjar den här möjligheten kommer du att kunna fortsätta att arbeta på ditt sätt som vanligt men alltså få chansen att ha ditt företag skriver här. Om du har behov av administrering och andra tjänster men inte av fysiska kontor är det här en väldigt smart lösning för dig. Du får nämligen tillgång till massvis av funktioner som hjälper ditt företag på traven mot att få en ännu bättre ställning och bli etablerad på det sätt du önskar. Att ha en stark adress är a och o för att kunder och samarbetspartners ska få upp ögonen för dig.

Ett virtuellt kontor i Stockholm Globen är en smidig lösning

Om du funderar på att få ut mer av ditt företag på ett okomplicerat sätt är det här en enkel men samtidigt effektiv lösning för dig. Om du väljer ett virtuellt kontor får du bland mycket annat ditt företags adress registrerat på en väl ansedd adress, ett telefonnummer till adressen med speciella tjänster såsom vidarebefordran, posthantering till och från adressen, hjälp med administrativa uppgifter av en professionell receptionist samt tillgång till mötesrum och kontorsrum dagligen. Allt detta får du till prisvärda belopp. Speciellt för mindre företag och egenföretagare är det här en riktigt bra chans att sätta sitt företag på kartan genom att komma in bland de stora företagarnas adresser. Det är viktigare än man kan tro eftersom det första intrycket spelar stor roll. Dessutom är det förutom statusen och intrycket av ditt företag även en hjälp och tillgång till praktiska lösningar som är mycket användbara. Välj ett virtuellt kontor i Stockholm Globen!

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks