arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Show huglin business center splash

Huglin Business Center

Huglin Business Center är lokaliserat i Sisjö-företagsområde som är ett av de snabbast växande företagsområdena i Stor Göteborg. Lokalerna ligger väl genomtänkt placerade med snabb tillfart till Söderleden, 158:an samt Daghammarsköldsleden. Huglin Business Centers koncept är att erbjuda toppmoderna lokaler, färdigmöblerade med moderna och ergonomiska kontorsmöbler till marknadens bästa priser, för både lång- och korttidshyra. Med god tillgång till parkeringsplatser, snabb fiberuppkoppling och ett heltäckande WiFi nät kan vi leverera ett vinnande koncept.

UNDVIK STORA INVESTERINGSKOSTNADER AVSEENDE LOKALER, INREDNING, INFRASTRUKTUR… HÄR KAN DU BÖRJA ARBETA DIREKT!

Vare sig du precis startat upp eller är en företagare med många år i branschen så har vi lokaler som passar just er. Välj mellan 2-rum och 4-rum eller varför inte aktivitetsbaserad arbetsplats där du istället sitter i de öppna ytorna och kan ta del av vårt trådlösa gästnät. Oavsett vilket paket ni väljer så har ni tillgång till våra bokningsbara konferens- och mötesrum, samt även kök och lunchutrymmen. Slå er ner i någon av våra lounge grupper för en fika och knyt nya affärskontakter med andra hyresgäster.

Show huglin business center generic stina contact

Kontakt

Huglin Business Center

info@huglin.se
www.huglin.se

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks