arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Gadgets

6 prylar - när du är på språng

16
jul
2015
Steen Uno
Strömmen av smarta elektroniska innovationer fyller, involverar, fängslar och underlättar din arbetsdag och ditt liv i allmännhet.
16
jul
2015
Steen Uno

Steen signatur Lokalbasen nyheter

Lokalbasen ger dig en handfull nya, spännande och snappa prylar som du kan ha med när du är på språng och använda på och efter jobbet.

 Thync Vibes påverkar hjärnan

Skruva ditt humör upp och ner

Thync Vibes, pris $ 299 ,-

Det Silicon Valley-baserade entreprenöriella teamet Thync lanserade i juni en bärbar enhet, ett 'headset', som via elektriska nervimpulser kan vända upp och ner på ditt humör med häpnadsväckande respons. Via en app på din smartphone kan du vid behov påverka din hjärna att ta dig från ett mentalt tillstånd till ett annat - att känna frid, lugn och harmoni i huvudet eller vice versa och ge dig en boost av frisk mental energi...

Läs mer här

 extra laddare till smartphone

Extra uppladdning i fickan

 Seyvr.com, priser från kr. 560,- 

I dagens pulserande online-universum kan det kännas olyckligt om din smartphone får slut på batteri. Den allvarliga situationen undviks enkelt med batteribanken och plånboken Seyvr som utöver plats för dina kreditkort erbjuder en inbyggd 1400 mAh Li-Po batteri och laddare med lightning-port till iPhone och mikro-USB till de övriga smartphones. 

Läs mer här

framtidens ultimata pryl Apple Watch

Framtidens ultimata pryl

 Apple Watch, priser från $549

Apple lanserade i maj sin hypade Apple Watch och efter bara en månad world wide gjorde den amerikanska tech-jättens nya smartwatch ett fenomenal succé. Med sin snygga stilrena design, knivskarpa display och många smart lättanvända funktioner är Apple-klockan marknadens ultimata pryl just här och nu.

Läs mer här

Tangentbord i fickformat

Tangentbord i fickformat

Epic's Virtual Keyboard, pris sett för $99,95

Epic's virtuella tangentbord är en smart fungerande lösning när du bara vill skriva ett mail eller behöver arbeta när du är på resande fot. Det lasebaserande tangentbordet kan anslutas till nästan alla smartphones, surfplattor eller datorer med Bluetooth-stöd och ger dig möjlighet att skriva direkt på en ogenomskinlig yta i omkring två timmar för varje laddning. 

Läs mer här

 

Datasäkerhet i fickformat

Datasäkerhet i fickformat

LaCie RuggedKey, priser från kr. 329,- 

LaCie RuggedKey USB 3.0 håller din data säker och kan med sin gummidesign klara ett fall på upp till 10 meter, motstår värme och kyla och är IP 54-certifierad för att tåla damm och vattenånga. UCB-nyckelns AES 256-bit kryptering ger också mycket hög datasäkerhet eftersom den kan överföra filer i hastigheter upp till 150 MB/s.

Läs mer här

Spionkamera i slipsnål

Slipsnål med spionkamera

Tie Clip hidden camera, pris $245

Skaffa en liten kamera om du vill lagra och komma ihåg vad som egentligen blev sagt och enades om under dina affärsmöten. Ingen kommer att märka att din slips är utrustad med ett spionöga med en videokamera med 640 x 480 upplösning på 28 FPS. Lätt att installera, lätt att använda och du kan omedelbart titta på dina inspelningar på en bärbar videokamera.

Läs mer här

<< Se alla nyheter
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks