arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Anne kathrine reduced

Anne-Kathrine utökar Lokalebasen.dks kommunikationsavdelning

24
okt
2014
Steen Uno
Lokalbasen.se's systerverksamhet Lokalebasen.dk, en av Danmarks största uthyrningsportal för lediga kommersiella hyresavtal, utökar sitt kommunikationsteam med den 23-årige studentmedarbetaren och kommunikationsstuderande Anne-Kathrine Utzon.
24
okt
2014
Steen Uno

 

Lokalebasen.dk A/S expanderar igen och har i höst uppgraderat sin dagliga interna och externa kommunikationsavdelning med ännu en medarbetare.

23-åriga Anne-Kathrine Utzon, som dagligen studerar kommunikation på Danmarks Media- och Jounralisthögskolan i Emdrup och är nu på andra året av sin Bachelor, ska assistera med att producera ännu fler ord till och om den danska digitala uthyrningsverksamheten.

””Jag kommer från en praktikplats hos DONG Energy, där jag som del av min utbildning arbetade i 6 månader i företagets interna och online-kommunikationsavdelning.

Här på Lokalebasen är jag mycket glad över att kunna följa upp och kasta mig över en mängd utmanande kommunikativa och journalistiska arbetsuppgifter”, säger Anne-Katherine Utzon, som ska på Lokalebasen.dk bland mycket annat hålla sociala medier, bloggar etc. i kortaste koppel.

Av sina tidigare kolleger på DONG Energy fick hon smeknamnet ’AKHD’ på grund av hennes stora mängd energi och tendens att ta på sig rollen som ”arbetshäst”.

Som kunskapshungrig dygnet runt är hennes favorit-apps Berlingske och DR-nyheter.

 

”Jag ser fram emot att kunna bidra med mina kreativa och kommunikativa förmågor. Jag älskar att tänka annorlunda och få förståelse på diverse områden genom att se saker ur olika synvinklar och ser fram emot att sätta min prägel på kommunikationen hos Lokalebasen.dk”, säger Anne-Katherine Utzon. 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.