arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Anne kathrine

Anne-Kathrine utökar Lokalebasen.dks kommunikationsavdelning

24
okt
2014
Steen Uno
Lokalbasen.se's systerverksamhet Lokalebasen.dk, en av Danmarks största uthyrningsportal för lediga kommersiella hyresavtal, utökar sitt kommunikationsteam med den 23-årige studentmedarbetaren och kommunikationsstuderande Anne-Kathrine Utzon.

 

Lokalebasen.dk A/S expanderar igen och har i höst uppgraderat sin dagliga interna och externa kommunikationsavdelning med ännu en medarbetare.

23-åriga Anne-Kathrine Utzon, som dagligen studerar kommunikation på Danmarks Media- och Jounralisthögskolan i Emdrup och är nu på andra året av sin Bachelor, ska assistera med att producera ännu fler ord till och om den danska digitala uthyrningsverksamheten.

””Jag kommer från en praktikplats hos DONG Energy, där jag som del av min utbildning arbetade i 6 månader i företagets interna och online-kommunikationsavdelning.

Här på Lokalebasen är jag mycket glad över att kunna följa upp och kasta mig över en mängd utmanande kommunikativa och journalistiska arbetsuppgifter”, säger Anne-Katherine Utzon, som ska på Lokalebasen.dk bland mycket annat hålla sociala medier, bloggar etc. i kortaste koppel.

Av sina tidigare kolleger på DONG Energy fick hon smeknamnet ’AKHD’ på grund av hennes stora mängd energi och tendens att ta på sig rollen som ”arbetshäst”.

Som kunskapshungrig dygnet runt är hennes favorit-apps Berlingske och DR-nyheter.

 

”Jag ser fram emot att kunna bidra med mina kreativa och kommunikativa förmågor. Jag älskar att tänka annorlunda och få förståelse på diverse områden genom att se saker ur olika synvinklar och ser fram emot att sätta min prägel på kommunikationen hos Lokalebasen.dk”, säger Anne-Katherine Utzon. 

<< Se alla nyheter