arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 omyd2n reduced

Arthur Katossky skriver doktorand-projekt om Lokalebasen.dk

22
aug
2014
Steen Uno
Danmarks uthyrningsportal för lediga företagslokaler är utpekat som forskningsprojekt i form av ett doktorand-projekt, efter att Lokalebasen.dks franska statistikexpert Arthur Katossky har fått grönt ljus att skriva om sin danska arbetsplats.
22
aug
2014
Steen Uno

“Arthurs doktorand-projekt kommer att ge Lokalebasen en helt unik chans att professionalisera vårt företag på en ännu högre nivå,” säger VD Jakob Dalhoff – t.v. Lokalebasen.dks nya doktorand Arthur Katossky t.h.

 

Danmarks ledande uthyrningsportal godkänt som forskningsprojekt:

Lokalebasens fransman doktorerar om fastighetsmarknaden

 

Av Steen Uno

Danmarks uthyrningsportal för lediga företagslokaler är utpekat som forskningsprojekt i form av ett doktorand-projekt, efter att Lokalebasen.dks franska statistikexpert Arthur Katossky har fått grönt ljus att skriva om sin danska arbetsplats.

Arthur Katossky är född, uppvuxen och utbildad i Frankrike, där han har tagit en master på ett av de främsta franska universiteten för statistik ENSAI, och har varit anställd hos Lokalebasen.dk sedan början av året.

“Lokalebasen.dk och jag har från och med augusti ingått kontrakt på ett spännande treårigt doktorand-projekt, där jag i Danmarks Tekniska Universitets (DTU) datavetenskapliga avdelning och Copenhagen Business Schools (CBS) Finansinstitutions regi ska genomföra min forskarutbildning inom området statistik och tendenser på fastighetsmarknaden.

Först och främst ska jag generera ny kunskap på området, och jag gläder mig bland annat till att fördjupa mig i spännande teman som fastighetsmarknadens geografiska systematik, mönster och rörelser," säger Lokalebasens framtida doktorand.

Unik möjlighet

Doktorand-projektet är en forskarutbildning, som genomförs i ett samspel mellan den akademiska världen och näringslivet med sikte på att kunna rusta företag att tackla framtida utmaningar.

Doktoranden anställs på heltid i företaetg med normal avlönat arbete under alla tre år. Det privata företaget söker också stöd från Styrelsen för Forskning och Innovation under danska Vetenskapsdepartementet till projektet.

“För Lokalebasen blir Arthurs förestående doktorand-projekt en ganska unik möjlighet för att professionalisera vårt företag på en ännu högre nivå,” säger Jakob Dalhoff, VD på Lokalebasen.dk.

“Normalt sett så är det ju bara större företag med forskningsavdelningar så som Novo Nordisk som brukar ha doktorander knutna till sig. Det är därför med kolossal stolthet, glädje och förväntan, som vi ser fram emot detta intressanta forskningsprojekt.”

Jakob Dalhoff lovar, att Lokalebasen.dk löpande kommer att publicera nyheter och resultat från Arthur Katosskys kommande doktorandstudier.

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.