arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Arikel 2 headreduced

Berlin levererar nytänkande och kreativa ideer!

18
aug
2016
Anna von Sivers
Die Blogfabrik i Berlin idag i den extremt fashionabla stadsdelen Kreuzberg är förmodligen det allra första delade kontoret i världen som föredrar att få månadshyran för din arbetsstation betalad - inte med pengar utan med två artiklar ...
18
aug
2016
Anna von Sivers

Det innovativa delade kontoret öppnade sina dörrar i juni 2015 och har sedan dess lockat ett stort antal kreativa, entusiastsika frilansare som istället för att betala månadshyra för sina skrivbord med euro lägger sin exponering i form av online-innehåll.

Omkring 70 av Berlins mest kända bloggare, Instagram equilibrists, fotografer, filmare och andra kreativa förmedlare tillbringar sin dag i de ´hippaste´ delade kontoret i Tysklands hetaste metropol.

Som betalning för sina skrivbord och sin arbetsplats bör de varje månad skapa två artiklar för husets nättidning DailyBreadMag.de.

´Die Blogfabriks´ kreativa hyresgäster måste också exponera sina artiklar på sina diverse personliga sociala mediekanaler, samt också åta sig att organisera ett årligt evenemang.

 

Innehållsskapare

I jämförelse betalar hyresgäster i andra centrala delade kontor i Berlin typiskt runt 60 euro per månad för en liknande skrivbords-station.

I ´fabriken´ erbjuds hyresgäster i utbyte mot deras två månatliga texter, videor eller fotogallerier m.m. utrymme i det 555 m² spännande och snygga takvånings-gemenskapen, ett konferensrum, fotostudio, videoredigeringssvit, 30 chica designade skrivbord, gratis kaffe o.s.v…

Dessutom så har alla bloggare m.fl. förmåga att skapa innehåll, som de får betalt för, till husets egna mediebyrå KIOSK.

"Bra bloggare är innehållsskapare, som tänker och skapar spännande innehåll - de är spännande människor som själva genererar idéer och producerar kreativa bilder, texter, filmer - som gör sig till tankar, som de formulerar på ett eller annat sätt"

Så förklarar ´Blogfabrikkens´ konstnärliga ledare och redaktör Claudio Rimmele som ständigt har huvudet fullt av kreativa idéer och är på jakt 24/7 efter nya bloggartalanger med en känsla för att producera iögonfallande innehåll.

Han betraktar de moderna bloggarna som en vågbrytare för konventionella medier, och han försöker därför ständigt att hitta och odla individualister och personligheter med fingret på pulsen och som kan uttrycka sig till internet, men som inte har studerat journalistik, fotografering osv ..

 

 

Bloggare är framtiden

Bakom ´Die Blogfabrik´ står den stora internationella medie och pressdistributions-företaget Melo Group i München, som har beslutat att investera i framtiden för digitala medier och valde Berlin som en självklar scen för sitt djärva experiment.

"Melo vet mycket väl att innehålls-kommunikatörer plötsligt en dag inte längre har användning för distributörer och de måste därför se hur det nya medielandskapet utvecklas", säger Claudio Rimmele.

"Baserat på erfarenhet så kan ´Die Blogfabrik´ inte uteslutas att Melo kommer att investera ytterligare i denna riktning. Bloggare kommer utan tvekan att spela en roll i morgondagens publiceringsindustri, och de behöver stöd för att publicera oberoende av varandra. 

Läs mer här om Die Blogfabrik i Berlin

Blogfabrik.de: Blogfabrik empowering content creators

Die Blogfabrik: Ein CoWorking Traum für Content Creator

Free co-working space in exchange for online content

This Innovative Co-Working Space Asks for Content, Not Money 

This Coworking Space Will Let You Work There In Exchange For Content

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.