arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 1y3yhs4 reduced

CBRE Danmark — ny samarbetspartner på Lokalebasen.dk i 2014

09
jan
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk kan inviga det nya året med att välkomna ännu en av Danmarks stora ledande fastighetsrådgivare, CBRE Danmark A/S, som ny samarbetspartner och medspelare på Danmarks största uthyrningsportal för lediga kontors-, lager-/produktions- och butikslokaler.
09
jan
2014
Steen Uno

 

Av Steen Uno

Lokalebasen.dk kan inviga det nya året med att välkomna ännu en av Danmarks stora ledande fastighetsrådgivare, CBRE Danmark A/S, som ny samarbetspartner och medspelare på Danmarks största uthyrningsportal för lediga kontors-, lager-/produktions- och butikslokaler.

CB Richard Ellis A/S är hör till de tongivande rådgivarna för verksamheter och investerare inom företagsfastigheter i Danmark och är dansk representant för världens största verksamhet inom området, CB Richard Ellis Group, Inc., med 30 000 medarbetare på över 300 kontor i 50 länder.

Från och med idag har CBRE Danmark implementerat och aktiverat samtliga sina över 200 lediga företagslokaler på Lokalebasen.dk.

“Vi är otroligt glada och stolta över, att vi här vid början på ett nytt väldigt spännande och utmanande 2014 har lyckats med att få en så framträdande, synlig och stor aktör som CBRE med på vår populära digitala marknadsplats för lediga företagslokaler.

CBRE är traditionellt kolossalt stark på företagsuthyrningsmarknaden inte minst i Köpenhamnsområdet och i Stor-Århus, men de 214 hyresobjekt, som CBRE idag låter sig representeras med på Lokalebasen.dk, fördelar sig faktiskt över hela landet”, säger Jakob Dalhoff, VD på Lokalebasen.dk.

Under hösten 2013 ingick den expansiva danska uthyrningsportalen ett liknande uppseendeväckande samarbetsavtal med Colliers International Danmark A/S.

Dessutom hör en rad andra stora och kända fastighetsbolag inriktade på företag så som DATEA, Sadolin & Albæk, HOME Erhverv, Andersen Erhverv, Lund & Lindhardt och Estate Concepts till Lokalebasen.dks nära samarbetspartners.

Se CBREs profilsida på Lokalebasen.dk

 

För ytterligare information:

Jakob Dalhoff, VD, Lokalebasen.dk, tlf. +45 7020 0814

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.