arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Story3front

Effektivisera din dag på kontoret med 7 smarta appar

30
mar
2015
Steen Uno
Snapchat, Uber, Swish, AirBnB och Tinder är bara få från den långa listan av nya appar. Här är en lista med nya häftiga och spännande appar som kan bli ditt nya tillskott på din smartphone, surfplatta eller laptop.
30
mar
2015
Steen Uno

Här hittar du sju appar som du kanske känner igen och som kan göra din dag på kontoret effektivare, enklare och roligare.

Kontrollera din tid

30/30 (iOS, gratis)

Utmärkt app som kan hjälpa dig att planera och hantera din arbetsdag ännu bättre. Sätt tidsgräns på dina arbetsuppgifter och 30/30 berättar när det är dags att gå vidare till nästa punkt på dagordningen, eller när du förtjänar en paus.

Ladda ner 30/30 här

 

 Tala in ditt meddelande till SMS

Speech Recogniser HD (iOS, 29 kr.)

Revolutionerande app som konverterar dina röstmeddelanden till text. På din Iphone/iPad kan du bl.a. spela in en ny status till  Facebook, twittra, översätta sms till mer än 40 olika språk etc. Ett digitalt verktyg som kan göra ditt (arbets-) liv mycket lättare.

Ladda ner Speech Recogniser HD här

 

Skräddarsy dina nyheter

LinkedIn Pulse (Android och iOS, gratis)

Användbar app om du har behov av anpassad info och yheter till specifika ämnen som är aktuella för din arbetsdag. Linkedin Pulse genererar ständigt innehål från tusentals tillförlitliga källor, inflytelserika bloggar och mycket mer.

Ladda ner LinkedIn Pulse till Android

 

 

Bygg ditt projekt med anteckningar

Stickyboard (iOS och PC, gratis)

Användbar app om du älskar att utveckla dina idéer och projekt på tavlor och whiteboards med flera notiser i olika färger. På Stickyboard kan du skriva små anteckningar och rita linjer med fingret som penna. Effektiv till snabb brainstorming samt till korta mötesanteckningar.

Download Stickyboard til iOS

 

 

Spara dina lösenord på ett ställe

LastPass (Android, iOS, Windows 8 och Blackberry, gratis)

Värdefull app om du letar efter ett säkert sätt att lagra alla dina lösenord på en central plats. Lastpass lagrar alla dina konton och lösenord i en box där du kan redigera, ta bort och organisera din data och hjälper dig att skapa unika lösenord.

Ladda ner LastPass till Windows

 

 

Fitness vid skrivbordet

Scientific 7 Minute Workout (Android och iOS, gratis)

Effektiv app om du behöver röra på dig mitt under arbetsdagen. Här får du en chans att ägna 7 minuter till intervallträning på kontoret. Appen innehåller animerade illustrationer av olika övningar och en inbyggd timer.

Ladda ner Scientific 7 Minute Workout till Android

 

Enkel kontroll över din ekonomi

You Need A Budget (Android och iOS, gratis)

App som gör det otroligt enkelt att skapa dina budgetar. YNAB hjälper dig att få kontorsutgifterna under kontroll, komma ur skuldbördor och få översikt över besparingar på konton - fungerar lika bra för företaget som för privatpersonen.

Download You Need A Budget till iOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alla nyheter
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks