arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Lokalportal lokaler hyra

Effektivisera lokaluthyrningen med dessa verktyg i MatchOffice lokalportal

22
feb
2018
Emma Fjäder
Att marknadsföra hyreslokaler i MatchOffice lokalportal är lätt och effektivt. De nya MatchOffice sidorna erbjuder ännu flera verktyg, som förbättrar marknadsföringen av hyresobjekt.
22
feb
2018
Emma Fjäder

Hyr ut lokaler ännu lättare och snabbare. De nya MatchOffice-sidorna och användarpanelen är nu ännu användarvänligare och erbjuder nya verktyg som hjälper till att effektivera marknadsföringen av hyreslokaler. 

De nya verktygen ger hyresvärden en bättre överblick över annonserna, ett effektivare sätt att kontrollera uppgifter om hyresobjekt, samt mera information om lokalerna åt potentiella hyresgäster. 

Hyresvärden kan nu skapa ännu bättre reklam för sina lokaler och sökfunktionen har gjorts desto lättare att använda för dem som letar efter en hyreslokal. Dessutom har bl.a. bildkvaliteten och sidornas snabbhet förbättrats i och med förnyelsen.

Nedan följer en överblick över funktionerna som lyfter lokalernas annonser till en helt ny nivå och gör att hyresobjekten blir ännu attraktivare för potentiella hyresgäster. 

 

Lokalernas grundplan

Till varje lokal kan man som ett skilt dokument ladda upp lokalens grundplan. Denna grundplan sänds automatiskt åt potentiella hyresgäster då de ber om tilläggsuppgifter om hyresobjektet. 

Genom att lägga till en grundplan i annonsen får potentiella hyresgäster en bättre bild av lokalen, samt om den passar deras behov. Detta kan öka intresset för lokalen.

Grundplanen svarar även ofta på många frågor som hyresgästen har om lokalen. Den kan alltså också påskynda processen och minska hyresvärdens arbetsmängd.

 

 

 

Videopresentationer av kontor

Videon är ett utmärkt sätt att presentera en lokal på och ett sätt rikta dess reklam till rätt publik: potentiella kunder kan med en gång se hyresobjektets alla egenskaper och fördelar. Detta ökar förfrågningar med hög kvalitet och potential. 

De kunder som verkligen är intresserade av hyresobjektet kan beställa information om lokalen och på så sätt få ytterligare uppgifter om den. Det här sparar mycket av hyresvärdens tid och resurser då hyresvärden inte personligen behöver besvara alla frågor eller presentera lokalen själv. Bilderna och videon tillsammans med grundplanen ger redan kunden ett utmärkt första intryck av hyresobjektet.

Om man tagit en video av hyreslokalen kan man till exempel ladda upp den på Vimeo, där potentiella kunder lätt kan komma åt den. Fråga mera av vår kundbetjäning om du behöver stöd eller hjälp.

 

 

Virtuella visningar i lokalerna

MatchOffice är ett av de första företagen i fastighetssektorn som har utnyttjat virtuell teknologi. De virtuella turerna i hyreslokalerna ger kunderna möjligheten att besöka utrymmena virtuellt. Detta ger dem en realistisk och noggrann bild av hyresobjektet utan en tidskrävande visning. 

En obegränsad mängd kunder kan besöka och se på hyresobjektet online utan att hyresvärden måste sätta tid och resurser på visningar. 

De virtuella besöken stärker dialogen med de potentiella kunderna och påskyndar proceseen att signa hyreskontrakt. Hyresvärden får alltid notis om att en kund gör ett virtuellt besök i lokalen på MatchOffice sidor. Då kan hyresvärden ta kontakt med den potentiella hyresgästen. 

Tips: De virtuella visningarna boostar även företags sökoptimering. 

 

 

Information om lokalernas annonser

MatchOffice skapar service med fokus på kundkännedom och transparens. Vi vill erbjuda hyresvärden så detaljerad och lättillgänglig data som möjligt då det kommer till reklam för lokaler, besökare på sidan, samt potentiella kunder. Då hyresvärden har en god överblick över hyresobjekten och potentiella kunder, är hyresprocessen både lättare och snabbare.

MatchOffice-backend erbjuder hyresvärden en överblick över de listade lokalernas annonser. Förutom hyresobjekt, kan hyresvärden även kontrollera hyresavtal på sina egna sidor. 

Som en ny funktion, kan hyresvärdar nu noggrannare följa med på deras annonsers synlighet. Hyresvärden kan följa med hur många potentiella kunder som har besökt annonsen och hur många av besökarna som har beställt tilläggsuppgifter om lokalen. 

 

 

Läs mera om MatchOffice lokalportals egenskaper och om hur du kan effektivisera marknadsföringen för dina hyreslokaler.

 

 

 

 

<< Se alla nyheter
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks