arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Hov kontor artikel

Efterfrågan på kontorshotell stiger avsevärt

18
dec
2014
Anne-Kathrine Utzon
Ett stigande antal företag leder till en ökad efterfrågan på kontorshotell. Något Lokalbasens systerverksamhet MatchOffice tydligt har märkt.
18
dec
2014
Anne-Kathrine Utzon

Marknaden för kontorshotell  växer kraftigt på grund av en explosiv ökning av antalet företag. Något som kommer att leda till en väsentlig ökning av efterfrågan på kontorshotell de kommande åren är enligt DTZ rapporten ”The Coworking Revolution”.

Rapporten har främst analyserat den brittiska marknaden, men trenden är bredare. Det är något Sveriges ledande portal för lediga kontorshotell klart instämma.

”Det senaste året har vi upplevt en markant ökning i antalet exklusiva och professionella kontorshotell, vilket jag tycker är fantastiskt”, säger Hauke Haas, direktör på MatchOffice.

”Det är  något vi särskilt har märkt på mängden förfrågningar vi har fått på kontorshotell tvärs över landsgränserna.”

 

Bra lösning för små företag

Kontorshotell ger möjlighet att hyra ett slutet kontor. Det ger dessutom möjlighet att hyra sig in i en öppen kontorsmiljö där man delar kontor med andra företag. Det ger företag en unik möjlighet för gemenskap och gemensamma faciliteter såsom reception, personalmatsalar och mötesrum. 

Något Hauke Haas ser som en värdefull lösning för mindre företag.

”Genom att hyra sig in i ett kontorshotell kan mindre företag undgå att förpliktiga sig till traditionella hyresvillkor. Det innebär att det är billigare i drift per månad i de flesta fall, och man kan spara pengar samt komma i gång direkt med verksamheten. Företag slipper även mängden administrativt arbete”, säger Hauke Haas och fortsätter:

”Dessutom behöver de inte bekymra sig om saker som rengöring och inredning, eftersom allt ingår i priset. På MatchOffice är vi glada att kunna ge mindre företag denna möjlighet och hjälpa dem att hitta den arbetsplats, som matchar deras behov”.

 

På MatchOffices svenska hemsida: allakontorshotell.se, kan du hitta Sveriges största utbud av kontorshotell.

 

 

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.