arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Artikelbillede lejem l

Gammalt danskt mejeri omvandlat till modernt och kreativt kontor

20
feb
2015
Anne-Kathrine Utzon
Hos danska Lokalbasen finns ett gammal mejeri idag med moderna, kreativa kontor som rymmer många arbetsplatser. Lokalerna finns just nu att hyra på Lokalebasen.dk.

Det gamla arbetskvarteret Nordvest i Köpenhamn har under de senaste åren genomgått en snabb utveckling. Detta har lett till att många moderna byggnader har fått se dagsljus och många kreativa verksamheter har bosatt sig i området. 

Det gamla mejeriet i området står idag som en modern och rustik kontorslokal. Lokalen har total 1,197 kvadratmeter kontorsyta och har högt i tak, stora fönster och erbjuder en stor privat terass på innergården. 

Hyresobjektet är präglat av material i en rustik och rå stil och många av väggarna och golven är täckta med kakel just för att behålla det industriella utseendet.

 

Inredningen men många arbetsplatser

Ingången är i en klass för sig när du går in i ett rum som är dubbelt så högt som resten av hyreslokalen. I entrén finner du en receptio samt ett öppet matsalsområde och bakom detta område, ligger en öppen kontorslandskap med plats för cirka 18 medarbetare. 

Till vänster om ingångspartiet hittas hyresobjektets mest iögonfallande lokal, som även den har högt i tak. Rummet är möblerat med ett loungeområde samt plats för hela 30 arbetsplatser.

Går man två trapper upp, finns ett mellandäck, med tre mötesrum samt projektmiljöer som är anpassade till 16 arbetspaltser.

 

Se hyresobjektet här

Kontor Bygmestervej

<< Se alla nyheter