arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Artikelbillede lejem l

Gammalt danskt mejeri omvandlat till modernt och kreativt kontor

20
feb
2015
Anne-Kathrine Utzon
Hos danska Lokalbasen finns ett gammal mejeri idag med moderna, kreativa kontor som rymmer många arbetsplatser. Lokalerna finns just nu att hyra på Lokalebasen.dk.
20
feb
2015
Anne-Kathrine Utzon

Det gamla arbetskvarteret Nordvest i Köpenhamn har under de senaste åren genomgått en snabb utveckling. Detta har lett till att många moderna byggnader har fått se dagsljus och många kreativa verksamheter har bosatt sig i området. 

Det gamla mejeriet i området står idag som en modern och rustik kontorslokal. Lokalen har total 1,197 kvadratmeter kontorsyta och har högt i tak, stora fönster och erbjuder en stor privat terass på innergården. 

Hyresobjektet är präglat av material i en rustik och rå stil och många av väggarna och golven är täckta med kakel just för att behålla det industriella utseendet.

 

Inredningen men många arbetsplatser

Ingången är i en klass för sig när du går in i ett rum som är dubbelt så högt som resten av hyreslokalen. I entrén finner du en receptio samt ett öppet matsalsområde och bakom detta område, ligger en öppen kontorslandskap med plats för cirka 18 medarbetare. 

Till vänster om ingångspartiet hittas hyresobjektets mest iögonfallande lokal, som även den har högt i tak. Rummet är möblerat med ett loungeområde samt plats för hela 30 arbetsplatser.

Går man två trapper upp, finns ett mellandäck, med tre mötesrum samt projektmiljöer som är anpassade till 16 arbetspaltser.

 

Se hyresobjektet här

Kontor Bygmestervej

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.