arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Google street view

Google Streetview – Låt online användare komma "innanför"

22
jan
2016
Anna von Sivers
Med verkliga, virtuella turer från Google kan ni låta online användare komma innanför er butik eller kontor - och inte minst, ni kan med stor sannolikhet även optimera er SEO.
22
jan
2016
Anna von Sivers

 

Byline

 





Den nya funktionen gör det möjligt för internetanvändare att utforska platser via 360-graders bilder. I dessa virtuella turer, kan man navigera via pilar, vilket skapar en känsla av fysisk närvaro och ger därmed en realistisk känsla av platsen.

Världens största sökmotor ger nu människor möjlighet att gå på upptäcksfärd online och se på gränder, butiker, restauranger, kontor och fastigheter med den nya funktionen som kallas "Google Street View".

 

Google Street View – ett branding verktyg

En av åtta personer söker information på nätet innan de utför ett köp. Det visar förra årets analys från FDIH (Föreningen för dansk internethandel), som har genomfört omfattande analyser av danskarnas näthandel.

Detta ställer krav på att företagen ger nödvändig information om produkten eller tjänsten, som de erbjuder.

2fresh google street view

Är du till exempel, ägaren av en restaurang eller en butik, kan du genom en virtuell rundtur på nätet låta dina kunder och potentiella kunder “komma in” och ge dem en trevlig presentation av din plats, precis där de befinner sig, via sin smartphone, iPad m.m. Du kan sedan visa upp ditt företag för många fler än bara de som passerar förbi dagligen.

Har du ett kreativt, speciellt kontor som du vill visa upp? Då kan du också använda din virtuella tur som ett branding verktyg, då du kan implementera turen på din hemsida och på sociala medier för att uppnå ett högre exponeringsvärde.

Den virtuella resan från Google visas också på Googles resultatsida, Google+, Google Maps, Google Street View.

Eksempel på virtuell tur gjord av Lokalebasens fotograf, Matt Marsch: 2fresh på Østerbro

 

En större synlighet på Google

Chistian SEO

Är du online via en hemsida eller webbshop, kan en virtuell rundtur i Google mycket troligt också vara ett sätt genom vilket du kan stärka din position på Google. Detta betyder alltså att det finns en större chans att såväl kunder som potentiella kunder hittar er på Google när de söker efter just det ni erbjuder.

"Vi vet från diverse studier, att bilder optimerar synligheten av ens “Google My Business” profiler. Vi vet mindre om Google Business View, men det tyder starkt på att det har en effekt.”

Det finns inget som skjuter dig från botten till toppen på Google, men det kan mycket väl resultera i en ökad synlighet - speciellt nu när Google ser mer och mer på användarens upplevelse och seo metrics", säger Christian Højbo Möller, SEO Manager på GroupM.

 

Är du intresserad av Google Street View?

Lokalebasen.dk's nya fotograf Matt Marsch från London, har ett Google-certifikat och erfarenhet med att fotografera virtuella turer av fastigheter, kontor och butiker m.m.

Matt

Men det finns tre saker som krävs för att få en virtuell tur:

  • Byggnaden måste ha ett registrerat företag förknippad med adressen.
  • Företaget måste ha en Google+ med den korrekta adressen.
  • Företaget ska vara placerat på Google Maps.

Har du några frågor eller vill du ha ett bra erbjudande på en virtuell tur? Då du kan alltid kontakta vår Google fotograf på 33225544 eller mm@lokalebasen.dk. Om du inte uppfyller kraven, så kör vi också en annan teknik, så att du kan få virtuella turer av dina lediga fastigheter. ● 

 

Läs mer om Google Street View:

Google Street View
Googles underbara barn har kommit til Danmark 


 

 

 

 

 

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.