arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Twitter bildreduced

Håll dig uppdaterad med Twitter

05
aug
2016
Anna von Sivers
Nu sätter Twitters nya nyhetsfunktion Moments som gör det lättare att se, följa och förstå hela världens dagliga nyhetsflöde, efter en framgångsrik lansering i USA näven kurs mot europeiska användare.
05
aug
2016
Anna von Sivers

I början på oktober lanserade Twitter sin nya nyhetsfunktion Moments som gör det lättare att finna dagens stora nyheter och relevanta berättelser samt de bästa tweetsen som blivit delade på plattformen under en viss dag. 

Moments samlar således intressanta och viktiga tweets för specifika teman som Twitter-användarna kan läsa, även om de inte följer personen som har tweetat nyheten.

Den nya Twitter-tjänst visas i en särskild flik och har olika sektioner för nyheter, sport och underhållning.

Du öppnar Moments genom att klicka på den blåa blixt-ikonen längst nere och kommer strax efter att få en rad aktuella nyheter presenterade för dig. Du kan dessutom kolla in ett urval av tweets, videon och bilder under samma aktuella nyhet.

 

Direkt från brännpunkterna

Det mesta i den nya twitter funktionen moments kommer att sättas ihop av ett redaktionellt team, som väljer och förmedlar ögonblickets mest relevanta nyheter och aktuella innehåll. 

Enligt Twitter kommer Moments eftersträva att kommunicera med de mest engagerande diskussionerna och nyheterna, där tweetsen kommer direkt från brännpunkterna.

Vissa moments förmedlas dessutom av stora mediepartners - i USA av bl.a. BuzzFeed, Fox News, Mashable, MLB, NASA, New York Times, Vogue og Washington Post - och Twitter kommer löpande att utvidga dessa partners.

Men twitter betonar ändå att plattformens nylanserade nyhetstjänst inte ska utvecklas till en traditionell nyhetsmedia, utan koncentrera sig på att endast finna och förmedla alternativa nyhetsvinklar som kompletteras med alternativ information, exempelvis breaking news.

Moments kommer att fortsätta etablera nationella versioner över hela världen. I Europa har Twitters London-kontor nyligen sökt journalister och anställt dem, dessa nya medarbetare ska vara med och lansera den kommande engelska versionen av Moments.

 

 

Läs mer om twitter moments här: 

Twitter Debuts Moments

Moments, the best of Twitter in an instant

Twitter Moments: 5 things to know about the new curated tab

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.