arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Coworking europe kontorreduced

Häng med på Coworking Europe- konferens!

20
sep
2018
Emma Fjäder
Den 14-16 november ordnas Coworking Europe- konferensen i Amsterdam, ett storskaligt internationellt evenemang. MatchOffice erbjuder -10% av biljettpriset. Häng med så ses vi i Amsterdam!
20
sep
2018
Emma Fjäder

Över 500 utställare, kontorsuthyrare, start-up företag, coworking-kunder och utvecklare... Den tre dagar långa Coworking Europe 2018- konferensen är redan nästan slutsåld. De största aktörerna inom branchen samlas för att diskutera framtiden för coworking. Mötesplatsen är Amsterdam, en av världens mest innovativa start up- städer. 

Amsterdam är en av de snabbast växande start-up hubbarna i Europa. Staden har ett stort utbud av trendiga och professionella coworking-utrymmen, vilket gör Amsterdam till den perfekta platsen för Coworking-konferensen. 

Under de tre dagar som Coworking Europe- konferensen håller på, kommer vi att få se intressanta paneldiskussioner och debatter. Under konferensen kommer man att fokusera på coworking-marknadernas utveckling och dess framtid: Mot vilket håll borde de växande coworking marknaderna utvecklas och vad borde internationella och mångsidiga coworking-utrymmen kunna erbjuda i framiden?

 

Coworking-konceptets framtid

MatchOffice är, tillsammans med Emerald Partners, en av Coworking Europe- konferensens arrangörer. Även detta år erbjuder MatchOffice sina samarbetspartners och kunder -10% rabatt på biljettpriset. Åk med oss till Coworking-evenemanget, som är ett av branchens största och mest innovativa networking-tillfälle. 

”Förra året i Dublin samlade MatchOffice, tillsammans med andra arrangörer, till och med 422 deltagare från 40 olika länder till Coworking-Europe konferensen. Vi hade väldigt intressanta diskussioner, som väckte många kommentarer om coworking- marknadens och -utrymmenas potential.”

 

                  MatchOffice var med på Coworking Europe- konferensen i Dublin förra året.

 

”Vi förväntar oss att slå besökar-rekord i Amsterdam i år. Vi tror att Coworking Europe- konferensen har säkrat sin plats som ett av branchens mest inflytelserika årliga evenemang”, säger Martin Roerholt, operativ chef på MatchOffice.

MatchOffice publicerade nyligen sin årliga service-kontorsundersökning, där 979 kontor från 45 olika länder deltog under 2018. Kundundersökningen påvisar redan tredje året i rad att de service-inriktade kontorsmarknaderna fortsätter att växa och att kontoren år efter år visar allt bättre resultat. 

 

Rabatt på konferensbiljett till Coworking Europe

Det finns ännu några biljetter kvar till Coworking Europe- konferensen. Utnyttja din förmån och åk med MatchOffice till konferensen. Vi erbjuder -10% rabatt på biljettpriset då du använder koden: MatchOfficeCWE18. Köp biljetter nu och häng med!

 

Utnyttja MatchOffice-rabatten med koden: MatchOfficeCWE18

 

Läs mer om Coworking Europe- konferensen:

Coworking Europe Conference 2018

Amsterdam is the biggest startup Ecosystem in Europe

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.