arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Cool kontorreduced

Här är Australiens häftigste arbetsplats

24
apr
2015
Steen Uno
Australienska leksaksföretaget Moose Toys som har sitt pulserande huvudkontor i hjärtat av Melbourne kan skryta om att ha Australiens häftigaste kontorsmiljö och kontorsplats
24
apr
2015
Steen Uno

Det australienska leksaksföretagets anställda kan fritt ha möten i ett lekhus i lobbyn, de anställda uppmuntras att spela basket, bordtennis och ha yoga sessioner under raster samt krönas årets medarbetare med en guldkrona och hyllas med en gratis semester efter eget val. 

Ja, Moose Toys' färgglada koncern lever helt klart upp till titeln som Australiens mest coola arbetsplats.

Den världsomspännande koncernen häftiga kontorsmiljö i Melbourne har också redan hyllats av entusiastiska recensenter som Australiens Google'ska huvudkontor med referenser till Googles tradition av fantasifulla kontors och indoor-inredning. 

Leksaksfabriken är faktiskt som gjord för att sprida kreativitet, idéutveckling - ja, innovativt tänkande helt enkelt.

Den enda nackdelen: Leksaksjättens anställda får inte sitta vid skrivborden och äta sin lunch - ledningen  anser nämligen inte att alla goda idéer nödvändigtvis skapas framför en datorskärm...

De anställda ska ha roligt

Moose's leksaksprodukter säljs i mer än 75 länder över hela världen och det globala företaget glädjer sig för att vara på framkanten när det gäller innovation, spännande design och utmärkt kvalitet. 

"Ja, vi anser oss daktiskt som Australiens 'Google'. Våra anställda älskar inte bara leksaker - de är helt förtjusta i arbetsplatsen, atmosfären, miljön, kollegorna, ja, vi känner helt enkelt att alla kan arbeta och trivas på denna arbetsplats."

Så säger Moose-chefen Joost Poulus, som har arbetat i företaget de senaste 14 åren och är ända in i själen övertygad om att levande och kreativ arbetsanda ger de allra bästa idéer från de anställda.

"Vi uppmuntrar kort och gott våra anställda till att ha det riktigt roligt, vara aktiva och delta i vilda diskussioner och debatter eftersom det nu än en gång är då de allra bästa idéer och leksaksprodukter växer fram.

Samtidigt bör de använda lunchrasterna och andra pauser till att koppla av långt bort från skrivbordet och umgås med kollegorna vid bordtennisbordet eller andra ställen", säger Moose Toys-chefen.

Läs mer om Moose Toy's huvudkontor i Melbourne: Is this Australia's coolest office?

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.