arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Cool kontor

Här är Australiens häftigste arbetsplats

24
apr
2015
Steen Uno
Australienska leksaksföretaget Moose Toys som har sitt pulserande huvudkontor i hjärtat av Melbourne kan skryta om att ha Australiens häftigaste kontorsmiljö och kontorsplats

Det australienska leksaksföretagets anställda kan fritt ha möten i ett lekhus i lobbyn, de anställda uppmuntras att spela basket, bordtennis och ha yoga sessioner under raster samt krönas årets medarbetare med en guldkrona och hyllas med en gratis semester efter eget val. 

Ja, Moose Toys' färgglada koncern lever helt klart upp till titeln som Australiens mest coola arbetsplats.

Den världsomspännande koncernen häftiga kontorsmiljö i Melbourne har också redan hyllats av entusiastiska recensenter som Australiens Google'ska huvudkontor med referenser till Googles tradition av fantasifulla kontors och indoor-inredning. 

Leksaksfabriken är faktiskt som gjord för att sprida kreativitet, idéutveckling - ja, innovativt tänkande helt enkelt.

Den enda nackdelen: Leksaksjättens anställda får inte sitta vid skrivborden och äta sin lunch - ledningen  anser nämligen inte att alla goda idéer nödvändigtvis skapas framför en datorskärm...

De anställda ska ha roligt

Moose's leksaksprodukter säljs i mer än 75 länder över hela världen och det globala företaget glädjer sig för att vara på framkanten när det gäller innovation, spännande design och utmärkt kvalitet. 

"Ja, vi anser oss daktiskt som Australiens 'Google'. Våra anställda älskar inte bara leksaker - de är helt förtjusta i arbetsplatsen, atmosfären, miljön, kollegorna, ja, vi känner helt enkelt att alla kan arbeta och trivas på denna arbetsplats."

Så säger Moose-chefen Joost Poulus, som har arbetat i företaget de senaste 14 åren och är ända in i själen övertygad om att levande och kreativ arbetsanda ger de allra bästa idéer från de anställda.

"Vi uppmuntrar kort och gott våra anställda till att ha det riktigt roligt, vara aktiva och delta i vilda diskussioner och debatter eftersom det nu än en gång är då de allra bästa idéer och leksaksprodukter växer fram.

Samtidigt bör de använda lunchrasterna och andra pauser till att koppla av långt bort från skrivbordet och umgås med kollegorna vid bordtennisbordet eller andra ställen", säger Moose Toys-chefen.

Läs mer om Moose Toy's huvudkontor i Melbourne: Is this Australia's coolest office?

<< Se alla nyheter