arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Nyhed42a reduced

Housewarming med MatchOffice och Lokalbasen

10
okt
2014
Jakob Dalhoff
I somras flyttade Danmarks ledande portal för uthyrning av kontor från sitt tidigare huvudkontor i Hellerup på Strandvejen till större lokaler i yttre Østerbro – nu bjuder Lokalebasen.dk, Lokalbasen.se och systerverksamheten MatchOffice in till housewarming i deras nya gemensamma kontor.
10
okt
2014
Jakob Dalhoff

 

De sista nya kontorsmöblerna är på plats och alla tak och väggar är bländande vita – därför är det dags att inviga Lokalbasen och MatchOffice’s nya läckra kontor på Æbeløgade 4 i Østerbro i Köpenhamn.  

”Det har verkligen hänt enormt mycket sedan vi i våras flyttade in i våra nya lokaler, eller lokal bör jag nog säga, eftersom vi var intresserade av en stor lokal som vi själva kunde forma och anpassa efter våra exakta behov.

Den arbetsytan har vi fått nu och vi är alla mycket glada och nöjda över det otroligt fina resultatet.

Därför gläder det oss att få visa vårt nya härliga huvudkontor för alla vänner, kunder, samarbetspartners och övriga affärsrelaterade kontakter,” säger Lokalebasen.dk’s adm. Direkör, Jakob Dalhoff.

Lokalbasen och MatchOffice bjuder därför in till den officiella invigningen av företagets huvudkontor

 

Housewarming
torsdag 6. november 2014, kl. 14.30-17.00

i Æbeløgade 4, 1.sal, 2100 Kbh.

Jakob Dalhoff försäkrar att gästerna kommer få en rundtur i fastighetens spännande citylantbruk på den öppna takterassen där jordbrukarna ØsterGro odlar grönsaker, förvarar bikupor och kacklande höns m.m.

PS! Det uppskattas om gäster på förhand anmäler sig på info@lokalbasen.se, info@matchoffice.com eller på tlf. 08-559 214 33.

 

Se och eventuellt skriv ut inbjudan till Lokalbasen och MatchOffice’s housewarming 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.