arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Nyhed42a

Housewarming med MatchOffice och Lokalbasen

10
okt
2014
Jakob Dalhoff
I somras flyttade Danmarks ledande portal för uthyrning av kontor från sitt tidigare huvudkontor i Hellerup på Strandvejen till större lokaler i yttre Østerbro – nu bjuder Lokalebasen.dk, Lokalbasen.se och systerverksamheten MatchOffice in till housewarming i deras nya gemensamma kontor.

 

De sista nya kontorsmöblerna är på plats och alla tak och väggar är bländande vita – därför är det dags att inviga Lokalbasen och MatchOffice’s nya läckra kontor på Æbeløgade 4 i Østerbro i Köpenhamn.  

”Det har verkligen hänt enormt mycket sedan vi i våras flyttade in i våra nya lokaler, eller lokal bör jag nog säga, eftersom vi var intresserade av en stor lokal som vi själva kunde forma och anpassa efter våra exakta behov.

Den arbetsytan har vi fått nu och vi är alla mycket glada och nöjda över det otroligt fina resultatet.

Därför gläder det oss att få visa vårt nya härliga huvudkontor för alla vänner, kunder, samarbetspartners och övriga affärsrelaterade kontakter,” säger Lokalebasen.dk’s adm. Direkör, Jakob Dalhoff.

Lokalbasen och MatchOffice bjuder därför in till den officiella invigningen av företagets huvudkontor

 

Housewarming
torsdag 6. november 2014, kl. 14.30-17.00

i Æbeløgade 4, 1.sal, 2100 Kbh.

Jakob Dalhoff försäkrar att gästerna kommer få en rundtur i fastighetens spännande citylantbruk på den öppna takterassen där jordbrukarna ØsterGro odlar grönsaker, förvarar bikupor och kacklande höns m.m.

PS! Det uppskattas om gäster på förhand anmäler sig på info@lokalbasen.se, info@matchoffice.com eller på tlf. 08-559 214 33.

 

Se och eventuellt skriv ut inbjudan till Lokalbasen och MatchOffice’s housewarming 

<< Se alla nyheter