arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Mipimreduced

Inbjudan till Nordic Lounge 2017 i Cannes

24
jan
2017
Anna von Sivers
I år igen ser MatchOffice till att kicka igång MIPIM med en trevlig nätverksträff på den sydfranska kusten.
24
jan
2017
Anna von Sivers

I sammarbete med Estate Media, Link Arkitektur, Danbolig Project Sales med flera planerar nu MatchOffice MIPIM 2017 Nordic Lounge, som erbjuder några timmars informelt mingel och ger dig en chans att träffa andra inom branchen. 

Så kom gärna förbi på ett glas vin och andra franska delikatesser och träffa de andra MIPIM deltagarna på marknadsplatsen i hjärtat av Cannes. 

Förra året öppnade Nordic Lounge med stor framgång då över 500 dök upp för att diskutera fastighetsutvekling i Norden och samtidigt delades visitkort ut hej villt. 

Det är nu femte året i rad vi träffas på denna trevliga ”get together” och i år förväntar vi oss fler deltagare på grund av den positiva resons vi fått, säger Jakob Dalhoff, CEO för MatchOffice. 

 

 

Info om Nordic Lounge: 

  • Tid: Tisdag 14 Mars kl 17.00-19.00
  • Plats: Rue Du Marché Forville i Cannes, Frankrike.
  • Anmälan: Du behöver inte anmäla dig! Det är bara att dyka upp

 

Läs mer om Nordic Lounge 2017

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.