arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 rspi50 reduced

Jakob Dalhoff kommer att ha 100 procent fokus på Lokalebasen.dks expansion

01
nov
2013
Steen Uno
Efter längre tids förberedelser har företagsmäklar-verksamheten DN Erhverv A/S´ tidigare ägare och grundare Jakob Dalhoff med verkan från och med idag valt att sälja och överlåta sitt kära bolag till hans två mäklare och nära kollegor, Thomas Ruhoff och Sami Post.
01
nov
2013
Steen Uno

 

Av Steen Uno

Efter längre tids förberedelser har företagsmäklar-verksamheten DN Erhverv A/S´ tidigare ägare och grundare Jakob Dalhoff med verkan från och med idag valt att sälja och överlåta sitt kära bolag till hans två mäklare och nära kollegor, Thomas Ruhoff och Sami Post.

“Jag har med verkan från och med idag valt att träda ut från alla mina poster i DN Erhverv A/S, som framöver kommer att drivas och ledas av mina två duktiga kollegor, auktoriserad fastighetsmäklare Thomas Ruhoff och senior advisor Sami Post, som bägge har varit anställda i verksamheten i flera år.

Orsaken till försäljningen är, att jag önskar att fokusera 100 procent på utvecklingen av Lokalebasen.dk A/S, som precis står inför en större internationalisering och expansion på den europeiska marknaden.

Jag har förståelse för att överlåtelsen kan komma att beröra några av mina samarbetspartner, men jag är om så önskas tillgänglig för en ytterligare fördjupning av mitt beslut och min tankegång bakom det," säger Jakob Dalhoff, idag före detta VD för DN Erhverv A/S.

Jakob Dalhoff grundade DN Erhverv A/S 2003 och utvecklade under de följande 10 åren sin verksamhet till en idag modern, framgångsrik och väldriven företagsmäklarfirma med ett mycket stort kontaktnät.

DN Erhverv kommer därför att i framtiden fortsatt ha maximal fokus på den danska marknaden för investerings-fastigheter och betjäna både nationella och internationella kunder i samband med köp och försäljning av investeringsfastigheter i Danmark.

“Vi har förberett ägarskiftet under en längre period, och vi er glada över att ha funnit en lösning, som säkrar både stabilitet och förnyelse av DN Erhverv under kommande år. Nu gläder vi oss att komma i gång med arbetet och utvecklingen av verksamheten,” säger DN Erhverv A/S´ nya VD Thomas Ruhoff.

 

För ytterligare information:

Jakob Dalhoff, VD, Lokalebasen.dk, tlf. +45 7020 0814

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.