arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Stressymptom reduced

Kontrollera stressymptomen på kontoret

28
nov
2014
Steen Uno
Din kropp reagerar med en varning, när du är utsätts för krävande utmaningar framför datorskärmen. Låter du situationen vara, ger du tillåtelse för allvarliga risker och hälsoproblem.
28
nov
2014
Steen Uno

 

Dagens kontorsanställda har många bollar – fem-10-20 projekt – i luften samtidigt. Flera av oss avbryts upp till sju gånger i timman och distraheras totalt upp till 2,1 timmar om dagen.

Dessutom upplever fyra av 10 anställda att omstruktureringen på deras arbetsplats skapar osäkerhet om deras framtid.

Det kan vara orsak till, att över 40 procent av dessa anställda rapporterar, att det ligger vakna om natten när de plågas av stressande händelser och upplevelser på arbetsplatsen.

Det du kan kontrollera

”Vi upplever stress när vi känner att situationen är utom vår kontroll”, säger affärspsykologen Sharon Melnick.

”Non-control aktiverar våra stresshormoner och om effekten får permanent karaktär kommer den ovillkorligt slita på ditt självförtroende, koncentration och välbefinnande.

Du bör därför identifiera och definiera de situationer som du har möjlighet att styra, och de som ligger utanför din kontroll.

Koncentrera dig på att ordna och hantera de saker som du själv kan kontrollera och försök att hålla de övriga på ett lämpligt avstånd”, råder psykologen.

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.