arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Sorthvid

Lokalbasen ansätter ny digital designpraktikant

30
jan
2015
Anne-Kathrine Utzon
Lokalbasen kommer att de tre närmaste månaderna att ha glada Daniel Kranker, som har i uppgift att göra om designen på hemsidan till förmån för Lokalbasens hyresvärdar.
30
jan
2015
Anne-Kathrine Utzon

Daniel Kranker studerar sin fjärde termin på Multimediadesign på University College Nordjylland i Aalborg, där han bland annat specialiserar sig i digitala medier och hemsidor. 

För Daniel, 24, har den Nordjyske lantliga idyllen bytts ut med Köpenhamns stadsliv. Han hittas bakom datorn på Lokalbasens kontor i Østerbro de kommande tre månaderna som digital designpraktikant.

”Nu ska jag börja med en forskningsprocess med datainsamling, det innebär intervjuer med våra hyresvärdar. Genom det får jag fram vilka konkreta behov uthyrarna har”, säger han och fortsätter:

”Utifrån det ska jag göra en ny design som kommer att göra vår backend mer användarvänligt, vilket alltså är den sida våra hyresvärdar använder. Dessutom har jag till uppgift att se till att den visuella identiteten återspeglas överallt – både på vår förstasida och backend." 

Arbetsuppgifterna han kommer utföra är i nära samarbete med Lokalbasens digitala designer Bo Vittrup och Thomas Ringling, som är product owner.

 

Nya utmaningar

Daniel har för några månader sedan återvänt från en månad på amerikansk mark, där han och hans studiekamrater gjorde ett utkast till en säkerhetsapp för Lego, som baserades på design och funktionalitet. En app som blev mycket uppskattad. Han ser nu fram emot nya utmaningar på Lokalbasen.

”Nu är jag igång med att samla mängder med data. Baserat på samlad data kan jag sedan skapa idéer om hur vi kan genomföra de åtgärder för att möta våra användares behov.”

”Jag är oerhört nöjd med denna utmanande uppgift och ser fram emot att komma igång och uppnå ett bra resultat, vilket i slutändan kommer att skapa mer värde för hyresvärdarna.”

 

Är du uthyrare hos Lokalbasen och har förslag på förbättringar på vår backend?

Då är du välkommen att kontakta osspå info@lokalbasen.se  eller 08-559 214 33

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.