arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Matchoffice norge

Lokalbasen är redo att inta Europa

24
jun
2015
Steen Uno
I juni lanserades Lokalbasens nya norska hemsida MatchOffice.no och uthyrningsportalen kommer under sommaren dessutom etablera sig på den polska, tyska, österriskiska och den schweiziska hyresmarknaden.

Signatur Steen

Lokalbasen startade i 2008 i Danmark och har vuxit sig stora och är idag en stor digital marknadsplats och ledande uthyrningsportal för lediga kommersiella lokaler. Efter att ha etablerat sig i Sverige år 2013 fortssatte portalen att växa i Skandinavien och har nu - under namnet MatchOffice.no - precis gått igång med att inta den norska uthyrningsmarknaden också. 

Detta görs under ledning av systerföretagen MatchOffice som också kommer att sätta sitt namn till Lokalbasens framtida expansion söder om gränserna. 

"Lokalbasen.dk är idag så stabila på den danska marknaden att vi ser möjligheter för expansion på europeisk nivå", säger vd. direktör Jakob Dalhoff.

Hårt arbete väntar

Jakob Dalhodd räknar med ett par mycket hårda arbets- och etableringsår inom branding och marknadsföring. 

"Man går inte bara och blir en ledande databas i Norge - och man gör det ännu mindre i Polen och Tyskland...

Hade det varit lätt att etablera sig på dessa utländska marknader hade andra före oss redan försökt. Vi förväntar oss heller inte att vi nödvändigtvis kommer få lika stoe framfånf på alla platser", säger Jakob Dalhoff.

"Vårt fokus är inriktat på de stordriftsfördelar som finnds i denna branchen. Det är IT-utvecklingen som kostar en hel del pengar. Här på Lokalbasen.dk har vi sju heltidsanställda programmerare.

Men om vi kan dela upp kostnaden på kanske ett dussin olika landsprojekt , ja, då kan våra investeringar förhoppningsvis bära med sig fina frukter på vägen". 

Dalhoff Berlingske 

Läs mer här:

Dansk erhvervsportal vil indtage Europa, Finans.dk, 26 maj 2015

Jeg udlever mine kreative drømme, Berlingske Business Ejendomme, 3 juni 2015

<< Se alla nyheter