arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Matchoffice norgereduced

Lokalbasen är redo att inta Europa

24
jun
2015
Steen Uno
I juni lanserades Lokalbasens nya norska hemsida MatchOffice.no och uthyrningsportalen kommer under sommaren dessutom etablera sig på den polska, tyska, österriskiska och den schweiziska hyresmarknaden.
24
jun
2015
Steen Uno

Signatur Steen

Lokalbasen startade i 2008 i Danmark och har vuxit sig stora och är idag en stor digital marknadsplats och ledande uthyrningsportal för lediga kommersiella lokaler. Efter att ha etablerat sig i Sverige år 2013 fortssatte portalen att växa i Skandinavien och har nu - under namnet MatchOffice.no - precis gått igång med att inta den norska uthyrningsmarknaden också. 

Detta görs under ledning av systerföretagen MatchOffice som också kommer att sätta sitt namn till Lokalbasens framtida expansion söder om gränserna. 

"Lokalbasen.dk är idag så stabila på den danska marknaden att vi ser möjligheter för expansion på europeisk nivå", säger vd. direktör Jakob Dalhoff.

Hårt arbete väntar

Jakob Dalhodd räknar med ett par mycket hårda arbets- och etableringsår inom branding och marknadsföring. 

"Man går inte bara och blir en ledande databas i Norge - och man gör det ännu mindre i Polen och Tyskland...

Hade det varit lätt att etablera sig på dessa utländska marknader hade andra före oss redan försökt. Vi förväntar oss heller inte att vi nödvändigtvis kommer få lika stoe framfånf på alla platser", säger Jakob Dalhoff.

"Vårt fokus är inriktat på de stordriftsfördelar som finnds i denna branchen. Det är IT-utvecklingen som kostar en hel del pengar. Här på Lokalbasen.dk har vi sju heltidsanställda programmerare.

Men om vi kan dela upp kostnaden på kanske ett dussin olika landsprojekt , ja, då kan våra investeringar förhoppningsvis bära med sig fina frukter på vägen". 

Dalhoff Berlingske 

Läs mer här:

Dansk erhvervsportal vil indtage Europa, Finans.dk, 26 maj 2015

Jeg udlever mine kreative drømme, Berlingske Business Ejendomme, 3 juni 2015

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.