arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Foto til artikel event

Lokalbasen bjuder in till exklusivt seminarium

02
jul
2015
Anne-Kathrine Utzon
Lokalbasen har via Lokalebasen.dk A/S fått en unik möjlighet att bjuda in kunder och partners till ett exklusivt Masterclass seminarium med upplevelseekonomins grundare och amerikanska management-experten Joe Pine.

Ak byline

Workshopen med välkända författare, talare och managementkonsulter för USAs Fortune 500-företag, äger rum 19 oktober kl. 10-17 i Amsterdam.

"Vi organiserar detta unika seminarium med Joe Pine i samarbete med vårt systerföretag MatchOffice som regelbundet haft spännande intervjuer med honom", säger Jakob Dalhoff, verkställande direktör på Lokalbasen.

"På grund av efterfrågan har vi lyckats få Joe Pine till Europa där han kommer att presentera oss för ett exklusivt program, skräddarsytt speciellt till den moderna serviceverksamhet som vi och våra användare representerar.

Vi har valt att begränsa antalet deltagare eftersom vi vill se till att vår publik kan få möjlighet att komma i direkt dialog med den stora amerikanska profilen", säger Jakob Dalhoff.

Joe Pine fick sitt personliga genombrott med boken "The Experience Economy" (1999) och följdes av ytterligare två bästsäljare, "Authenticity" (2007) och den senaste "Infinite Possibility" från 2011. Joe delar sin kunskap om hur man skapar unika och individuella upplevelser för kunden. Hans kollega, framtidsforskare och erfarenhetsexpert Laila Pawlak kommer att guida deltagarna genom en workshop om framtidens upplevelseekonomi. 

Läs mer om Lokalbasens exklusiva Masterclass seminarium med Joe Pine

*Deltagarpris för det exklusiva seminariet den 19 oktober i Amsterdam är 249 € vid registrering innan den 15 juli.

Därefter 349 €. Anmälning till efterföljande nätverksmiddag: 69 €.

 

Anmäl dig här!

<< Se alla nyheter