arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 1rzlat1 reduced

Lokalbasen deltar på Copenhagen Malmö Annual Property Summit

03
feb
2014
Steen Uno
Lokalbasen.se och systerportalen Lokalebasen.dk träder in som partners på Öresundsregionens nya stora fastighetsmässa, The Copenhagen Malmö Annual Property Summit, som har premiär i dagarna 28 – 29 april 2014 i Köpenhamn.
03
feb
2014
Steen Uno

 

Stödjer The Copenhagen Malmö Annual Property Summit:

Lokalbasen.se och Lokalebasen.dk
som partners på ny fastighetsmässa

 

Av Steen Uno

Lokalbasen.se och systerportalen Lokalebasen.dk träder in som partners på Öresundsregionens nya stora fastighetsmässa, The Copenhagen Malmö Annual Property Summit, som har premiär i dagarna 28 – 29 april 2014 i Köpenhamn.

Mässan kommer framöver att utgöra den nya mötesplatsen för fastighetsbranschen i Köpenhamn, Malmö och den övriga Öresundsregionen i de intensifierade insatserna för att attrahera internationella investerare och visa dem, vad regionen är i stånd till att prestera och erbjuda.

“Lokalbasen.se och vår danska systerverksamhet Lokalebasen.dk är bägge mycket centrala och synliga medspelare på Öresundsregionens stora fastighetsmarknad, och vi finner det därför naturligt att stödja det nya lovande initiativet.

Vi gläder oss i synnerhet över att exponera Lokalbasen.se, som vi lanserade under våren 2013 och som på mindre än ett år redan har förmått att etablera sig som en mycket framträdande och övertygande aktör på den svenska uthyrningsmarknaden," säger Jakob Dalhoff, VD på Lokalebasen.dk A/S.

“Jag känner mig övertygad om, att The Copenhagen Malmö Annual Property Summit kommer att utmärka sig som ett spännande och omtalat årligt evenemang med goda möjligheter att fånga de rätta internationella investerarnas uppmärksamhet.”

Den nya mötesplatsen för fastighets- och byggbranschen i Öresundsregionen arrangeras genom ett nära samarbete mellan Malmö Stad, Köpenhamns Kommun, Invest in Skåne, Copenhagen Capacity och Estate Media.

The Copenhagen Malmö Annual Property Summit 2014 inleds med middag den 28:e april på Köpenhamns Rådhus, medan konferensen är belägen på hotel Scandic Copenhagen med utställning och presentation av företag och investeringsprodukter från Köpenhamn och Malmö.

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.