arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 4ulnnf

Lokalbasen.se ABs styrelse förstärks med Viktor Kjellström

26
aug
2014
Steen Uno
Efter ett och ett halvt års introduktion är Lokalebasen.dks svenska systerportal Lokalbasen.se AB nu på allvar rustat för att erövra den svenska uthyrningsmarkanden – och timingen är perfekt: Sverige är nämligen mer mogen än någonsin för oss, fastslår Viktor Kjellström, ny i Lokalbasen.se ABs styrelse.
26
aug
2014
Steen Uno

“Jag hoppas, att jag kan bidra med nya impulser och andra perspektiv, då jag har annan bakgrund inom marknadsföring,” säger Lokalbasens nya styrelseledamot Viktor Kjellström, som i har arbetat i ett år på Lokalebasen.dks danska kontor.

 

Viktor Kjellström träder in i styrelsen på Lokalbasen.se Sverige AB:

Svenska uthyrningsmarknaden nu mogen för Lokalbasen

 

Av Steen Uno

Efter ett och ett halvt års introduktion är Lokalebasen.dks svenska systerportal Lokalbasen.se AB nu på allvar rustat för att erövra den svenska uthyrningsmarkanden – och timingen är perfekt: Sverige är nämligen mer mogen än någonsin för oss, fastslår Viktor Kjellström, ny i Lokalbasen.se ABs styrelse.

“Lokalbasen.se tog den svenska fastighetsmarknaden med storm, men också med viss skepsis, då vi i mars 2013 lanserade danska Lokalebasen.dks framgångsrika koncept på den andra sidan av Öresund.

Svenskarna upplevde nämligen då vår danska ”No Cure, No Pay”-modell som inte bara ny, men också något främmande. I dag har svenskarna definitivt tagit Lokalebasens danska koncept positivt till sig.

Därför gör vi klar till att erövra nya svenska marknadsandelar med kraft av en rad offensiva markedsföringsmässiga satsningar under hösten," säger Viktor Kjellström.

Viktor har i augusti inträtt som ny styrelseledamot på Lokalbasen.se Sverige AB.

Här ska den unga svenska marknadsföringsspecialisten åta en aktiv roll i uthyrningsportelens fortsatta utveckling i nära samarbete med VD Jakob Dalhoff och arbetande styrelseordförande Peter Wittsten.

Viktor Kjellström, som har arbetat och tagit till sig erfarenhet på danska Lokalebasen.dk sedan september 2013, ser fram emot att åta sig sina nya också strategiska arbetsuppgifter för Lokalbasen.se.

Expert i e-handel

“Jag gläder mig mycket åt att få en mer aktiv roll i företagets utveckling. Jag hoppas, att jag kan bidra med nya impulser och andra perspektiv, då jag har en annan bakgrund inom marknadsföring.

Nyligen har jag jobbat med marknadsföring och e-handel med ansvar för den svenska marknaden på den stora tyska och internationella e-handelsgiganten Zalando i Berlin," säger Viktor Kjellström, som är född och uppvuxen i Uppsala, där han tog sin kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring, organisation och internationell handel.

På Lokalebasen.dk och Lokalbasen.se uttrycker VD Jakob Dalhoff glädje över att kunna hälsa den svenska e-handelsexperten välkommen som styrelseledamot.

“Vi er otroligt glada för att få in Viktor i styrelsen. Han har under det senaste året hos oss jobbat med att få Lokalebasen etablerat i Sverige och fick för två månader sedan fullt ansvar för vår expansion i Sverige.

Med det initiativ och drivkraft, som han redan har visat här, tyckte vi i styrelsen att det var upplagt för, att han tillträdde och fick en styrelsepost."

Viktor Kjellström och Peter Wittsten står i september inför en gemensam “road trip” till Sverige för att träffa en lång rad fastighetsägare i Malmö, Göteborg och Stockholm.

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.