arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Real estate  resund 2015

Lokalbasen.se deltar på Malmös konferens Real Estate Øresund 2015

03
feb
2015
Steen Uno
Lokalbasen deltar i år igen vid Øresundsregionens stora årliga fastighetskonferens Real Estate Øresund 2015 den 4 februari i Malmö.

Konferensen i Malmö Börshus har sedan sin start i 2008 utvecklats till en av den skandinaviska fastighetsbranschens idag viktigaste mötesplatser med över 300 deltagare. 

Real Estate Øresund 2015 presenterar i år igen ett mycket spännande konferensprogram med prominenta talare som bl.a. den danska stjärnarkitekten Dorte Mandrup, som står bakom det exklusiva kontorshuset i Malmös samt den nya stora mötesplatsen Malmö Live som invigdes den 4 juni.

 

Värdefull networking

”Det är tredje året i rad som Lokalbasen deltar på Real Estate Øresund och vi har mycket stor nytta och värde av att vara på plats och möta en mängd dagliga kunder, samarbetspartners, fastighetsbolag, kommuner etc.

I 2013 lyckades vi manifestera oss stabilt på den svenska marknaden för uthyrning av företagslokaler och på konferensen ser jag därför fram emot att möta och nätverka med många av våra nya svenska samarbetspartners samt potentiella nya kunder”, säger Linnea Malmsten, marknadsassistent på Lokalbasen.se. 

I år igen kommer Real Estate Øresund att leverera en värdefull och uppdaterad överblick över fastighetsmarknaden i hela Öresundsregionen, inkl. Storköpenhamn och Skåne, som det ser ut just här och nu.

 

<< Se alla nyheter