arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Real estate  resund 2015

Lokalbasen.se deltar på Malmös konferens Real Estate Øresund 2015

03
feb
2015
Steen Uno
Lokalbasen deltar i år igen vid Øresundsregionens stora årliga fastighetskonferens Real Estate Øresund 2015 den 4 februari i Malmö.
03
feb
2015
Steen Uno

Konferensen i Malmö Börshus har sedan sin start i 2008 utvecklats till en av den skandinaviska fastighetsbranschens idag viktigaste mötesplatser med över 300 deltagare. 

Real Estate Øresund 2015 presenterar i år igen ett mycket spännande konferensprogram med prominenta talare som bl.a. den danska stjärnarkitekten Dorte Mandrup, som står bakom det exklusiva kontorshuset i Malmös samt den nya stora mötesplatsen Malmö Live som invigdes den 4 juni.

 

Värdefull networking

”Det är tredje året i rad som Lokalbasen deltar på Real Estate Øresund och vi har mycket stor nytta och värde av att vara på plats och möta en mängd dagliga kunder, samarbetspartners, fastighetsbolag, kommuner etc.

I 2013 lyckades vi manifestera oss stabilt på den svenska marknaden för uthyrning av företagslokaler och på konferensen ser jag därför fram emot att möta och nätverka med många av våra nya svenska samarbetspartners samt potentiella nya kunder”, säger Linnea Malmsten, marknadsassistent på Lokalbasen.se. 

I år igen kommer Real Estate Øresund att leverera en värdefull och uppdaterad överblick över fastighetsmarknaden i hela Öresundsregionen, inkl. Storköpenhamn och Skåne, som det ser ut just här och nu.

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.