arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Axel linnea reduced

Lokalbasen.se förstärks med nya marknadsassistenter

12
sep
2014
Steen Uno
Danmarks stora hyresportal för lediga kommersiella lokaler stärks i en hektisk höst med utnämningen av de två nya marknadsassistenter, Axel och Linnea.
12
sep
2014
Steen Uno

Axel och Linnea Malmsten ansluter sig till en mycket livlig höst som de nya marknadsassistenterna på Lokalebasen.dk och Lokalbasen.se

 

Två nya marknadsassistenter till Sveriges senaste hyresportal:

Axel och Linnea redo att förstärka Lokalbasen.se

 

Av Steen Uno

Sveriges mest innovativa hyresportal för lediga kommersiella lokaler stärks i en hektisk höst med utnämningen av de två nya marknadsassistenter, Axel och Linnea.

Lokalbasen.se har utökat i bemanningen i sina spännande och nyligen renoverade kontor på Æbeløgade i Østerbro:

Axel, 23 år, är på tredje och sista år av sin kandidatutbildning i Business, Language & Culture på Copenhagen Business School.

Linnea, 22, har precis börjat det andra året av sin kandidatutbildning, International Business, också på CBS.

På Lokalbasen.se ska de två nya marknadsassistenterna som tillträdde i slutet av augusti ingå i de fullspäckade schemat för att hantera de många små som stora dagliga uppgifterna samt de ännu större markandsförings- och kommunikationsuppgifter.

Axel kommer även att ansvara för textöversättningar till svenska och hjälpa till med den svenska kundtjänst samt e-post och chatt-området som växer starkt.

“Jag trivs med utmaningar och leva upp till det ansvar som tilldelas mig. Jag ser fram emot att bidra till den goda stämningen här på kontoret", säger Axel, som har fullt upp på sin fritid med fotboll, löpning, tennis, golf och segling.

Linnea, som har varit konståkare på elitnivå, tillägger: "Jag ser enormt  mycket fram emot att dela med mig av mina teoretiska kunskaper till Lokalbasen och tvärtom även suga åt mig all praktisk erfarenhet för att använda på universitet – Åh ja, och så för övrigt att dela med mig av mitt glaaada humör...!"

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg