arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Axel linnea reduced

Lokalbasen.se förstärks med nya marknadsassistenter

12
sep
2014
Steen Uno
Danmarks stora hyresportal för lediga kommersiella lokaler stärks i en hektisk höst med utnämningen av de två nya marknadsassistenter, Axel och Linnea.
12
sep
2014
Steen Uno

Axel och Linnea Malmsten ansluter sig till en mycket livlig höst som de nya marknadsassistenterna på Lokalebasen.dk och Lokalbasen.se

 

Två nya marknadsassistenter till Sveriges senaste hyresportal:

Axel och Linnea redo att förstärka Lokalbasen.se

 

Av Steen Uno

Sveriges mest innovativa hyresportal för lediga kommersiella lokaler stärks i en hektisk höst med utnämningen av de två nya marknadsassistenter, Axel och Linnea.

Lokalbasen.se har utökat i bemanningen i sina spännande och nyligen renoverade kontor på Æbeløgade i Østerbro:

Axel, 23 år, är på tredje och sista år av sin kandidatutbildning i Business, Language & Culture på Copenhagen Business School.

Linnea, 22, har precis börjat det andra året av sin kandidatutbildning, International Business, också på CBS.

På Lokalbasen.se ska de två nya marknadsassistenterna som tillträdde i slutet av augusti ingå i de fullspäckade schemat för att hantera de många små som stora dagliga uppgifterna samt de ännu större markandsförings- och kommunikationsuppgifter.

Axel kommer även att ansvara för textöversättningar till svenska och hjälpa till med den svenska kundtjänst samt e-post och chatt-området som växer starkt.

“Jag trivs med utmaningar och leva upp till det ansvar som tilldelas mig. Jag ser fram emot att bidra till den goda stämningen här på kontoret", säger Axel, som har fullt upp på sin fritid med fotboll, löpning, tennis, golf och segling.

Linnea, som har varit konståkare på elitnivå, tillägger: "Jag ser enormt  mycket fram emot att dela med mig av mina teoretiska kunskaper till Lokalbasen och tvärtom även suga åt mig all praktisk erfarenhet för att använda på universitet – Åh ja, och så för övrigt att dela med mig av mitt glaaada humör...!"

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.