arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 sm1hc3 reduced

Lokalbasen.se fyller 1 år och expanderar över hela Sverige

18
feb
2014
Steen Uno
Lokalbasen.se passerar sitt första år som den svenska fastighetsmarknadens digitala uthyrningssportal för lediga företagslokaler och kan fira sin födelsedag tillsammans med en rad kända svenska fastighetsbolag, som nu också har valt att vara synliga på den växande onlineportalen.
18
feb
2014
Steen Uno

 

Sveriges nya uthyrningsportal växer och utvecklas:

Lokalbasen.se blir 1 år
med nya betydelsefulla medspelare

 

Av Steen Uno

Lokalbasen.se passerar sitt första år som den svenska fastighetsmarknadens digitala uthyrningssportal för lediga företagslokaler och kan fira sin födelsedag tillsammans med en rad kända svenska fastighetsbolag, som nu också har valt att vara synliga på den växande onlineportalen.

Den 1:a mars är det ett år sedan Lokalebasen.dk lanserade sin då splitternya svenska systersida Lokalbasen.se med mycket stora förväntningar på, att den nya svenska satsningen skulle visa sig vara lika framgångsrik på andra sidan sundet, som Lokalebasen.dk har varit på den danska fastighetsmarknaden.

De höga ambitionerna har blivit uppfyllda. Lokalbasen.se har inom loppet av sina första 12 månader lyckats fastslå sitt namn och skapa sig ett solitt fundament med en rad av Sveriges största och mest betydande fastighetsbolag, uthyrningsbolag med flera.

Såhär fram till Lokalbasen.ses allra första födelsedag har också AB Balder, Jernhusen Fastigheter AB, Kungsleden AB, Wallenstam AB samt Skanska AB valt att öka sin synlighet och exponering på Sveriges expanderande uthyrningsportal för företagslokaler.

Stort ´grattis´

“Vi har på dessa blott 12 månader lyckats utmärka oss och framträda i en långt större utsträckning, än vad vi innerst inne hade vågat drömma om. Det är absolut en bra anledning att fira Lokalbasen.se med ett mycket högt grattis,” säger Lokalbasen.se ABs styrelseordförande, regionaldirektör Peter Wittsten.

Han förbereder nya förestående marknadsföringsmässiga tilltag för den svenska uthyrningssportalen – först och främst vid den europeiska fastighetsbranschens stora MIPIM-mässa den 11:e – 14:e mars i Cannes samt därefter på Öresundsregionens nya fastighetsmässa, The Copenhagen Malmö Annual Property Summit som har debut den 28 – 29 april i Köpenhamn.

 

För ytterligare information:

Peter Wittsten, regionaldirektör, Lokalbasen.se AB – tlf. +45 2887 1224, e-post pw@lokalbasen.se

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.