arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 wx0rf reduced

Lokalbasen.se ställer upp i ny svensk-dansk företagsundersökning

16
apr
2014
Steen Uno
Øresundsinstituttet har i en ny undersökning om svenska och danska företags syn på att etablera sig tvärs över Öresund bland andra intervjuat Lokalebasen.dk och Lokalbasen.se´s verkställande direktör Jakob Dalhoff.
16
apr
2014
Steen Uno

 

Lokalebasen ´case´ i ny undersökning från Øresundsinstituttet:

Vår no-cure-no-pay modell
unik på den svenska marknaden

 

Av Steen Uno

Øresundsinstituttet har i en ny undersökning om svenska och danska företags syn på att etablera sig tvärs över Öresund bland andra intervjuat Lokalebasen.dk och Lokalbasen.se´s verkställande direktör Jakob Dalhoff.

Undersökningen är beställd och startad av den svensk-danska informationstjänsten Øresunddirekt och blir offentliggjord den 19:e maj i samband med ett seminarium.

11 företag och sju rådgivare delar deras erfarenheter i Øresundsinstituttets nya rapport, som visar, att det genomgående är riktigt goda möjligheter att göra affärer tvärs över Öresund och att framgångsrikt etablera sig på båda marknaderna med ledning från ett och samma kontor.

“Vi hade redan etablerat MatchOffice i Sverige och var redo att ta steget med Lokalbasen.se,” förklarar Jakob Dalhoff.

“Vår affärs- och betalingsmodell no-cure-no-pay är unik på den svenska marknaden, och även om det finns ett antal svenska portaler sedan innan, så är det vår klara bedömning, att Sverige är en bra marknad för oss. Men det kommer de närmaste par åren ju visa.”

Enkelt och problemfritt

Jakob Dalhoff understryker det viktiga signalvärdet i att etablera en svensk systerverksamhet som grund för de danska ambitionerna om att etablera sig på den svenska marknaden.

“Det har varit ganska enkelt och problemfritt att registrera vårt svenska företag. Det är fullt möjligt att styra och täcka hela Öresundsregionen från Danmark, och det ger helt klart stordriftsfördelar.

Även om vårt svenska nätverk inte är helt utbyggt ännu, så fungerar den skånska marknaden ytterst effektivt för oss som inkörsport till resten av Sverige," säger Jakob Dalhoff.

Öresundsregionen med kraft av sin storlek – som med sina hela 3,8 miljoner invånare tillsammans representerar knappt 26 procent av Sveriges och Danmarks samlade ekonomi – är markant och särskilt betydande för båda länderna.

“Vi har registrerat ett virtuellt kontor i Stockholm, där vi också har en telefon. Dessutom har vi ett svenskt AB med en svensk styrelseordförande, som tillvaratar kontakten med de svenska fastighetsbolagen.

Vi deltar också på mässor och konferenser, till exempel på MIPIM i Cannes, där en lång rad av de svenska fastighetsbolagen är samlade," säger Jakob Dalhoff bland mycket annat i Øresundsinstituttets nya undersökning.

Läs mer här om Øresundsinstituttet

 

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.