arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Open uri20140905 39 fm6cp1 reduced

Lokalbasen.ses danska systerbolag på väg mot nytt rekordår | Lokalebasen.dk

16
okt
2013
Steen Uno
Nya optimistiska siffror från årets tredje kvartal bekräftar att Danmarks ledande internetportal för lediga företagslokaler fortsätter de senaste årens markanta framgång och är på väg mot ett nytt solitt, rekordår 2013.
16
okt
2013
Steen Uno

Av Steen Uno

Nya optimistiska siffror från årets tredje kvartal bekräftar att Danmarks ledande internetportal för lediga företagslokaler fortsätter de senaste årens markanta framgång och är på väg mot ett nytt solitt, rekordår 2013.

Lokalebasen.dk kan således vid just avslutade tredje kvartalet i september visa ett resultat som är lika bra som andra kvartalet i såväl uthyrnings- som omsättningstal.

Tack vare en stor ökning av antalet nya kunder kan man jubla på kontoret på Strandevejen i Hellerup, när man jämför med omsättningen under samma period 2012: Här ligger Lokalebasen.dks senaste omsättning nämligen inte mindre än 40 procent över förra året.

“Vårt facit av tredje kvartalet i förhållande till de tre föregående månaderna är bestämt mycket tillfredställande – och jämfört med resultatet i samma period 2012 ytterst tillfredställande,” kommenterar Jakob Dalhoff, VD på Lokalebasen.dk.

Populär annonsmodell

“Vi kommer vid slutet av året för övrigt acceptera ett mindre, men dock tydligt fall i det totala antalet ingångna hyreskontrakt.

Det beror på att en växande andel av våra hyresvärdar väljer att använda sig av vår så kallade annonsmodell, där vi inte registrerar eventuella genomförda uthyrningar," säger Jakob Dalhoff.

Med annonsmodellen betalar uthyrare ett fast månadsbelopp för att annonsera på Danmarks ledande digitala uthyrningsportal.

Just nu förväntar Lokalebasen.dk, att ett mycket stort och omfattande uthyrningsavtal inom de närmaste veckorna kommer att vara på plats. När det sker, kommer mer än 31 procent av uthyrningssportalens aktuella uthyrare därefter använda sig av den fortsatt allt oftare föredragna annonsmodellen.

 

För ytterligare information:

Jakob Dalhoff, VD, Lokalebasen.dk, tlf. +45 7020 0814

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.