arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Workshop foto rigtigt format

Lokalbasen skapar mer kundvärde med workshops

09
okt
2014
Anne-Kathrine Utzon
Produktiva workshops som ger kreativiteten fria tyglar, ska i framtiden skapa större värde för Lokalbasen.se’s kunder

 

Lokalbasen.se’s kontor befinner sig i det kreativa hörnet flera gånger om året när alla utvecklare och statistiker håller workshops. En av Sveriges ledande portal för uthyrning av kontorslokaler har ett klart syfte med sina workshops – ett nytt sätt att arbeta på som skapar större värde för kunderna.

Thomas Ringling, Product Owner och facilitator för workshops utvecklar:

“Vi har en hel del data som är relaterat till hyresavtal. Det vi vill åstadkomma genom våra workshops är att få idéer för att ge våra kunder en bättre förståelse för var på marknaden de är. De ska till exempel enkelt kunna hitta prissänkningar och prishöjningar, så de kan proaktivt anpassa sina hyresavtal.

 

Fokus på användarhistorik

En workshop bygger på olika teman: händelser och statistik och sätter fokus på vilka händelser som är intressanta för Lokalbasen.se’s kunder.

En workshop bygger på en samling användarhistorik och adm. Jakob Dalhoff är väldigt nöjd med resultatet.

”Vi har genom våra workshops fått fram en mängd goda idéer till bordet. Planerna för framtiden är att prioritera användarhistoriken och tillämpa det som ger mest värde för våra kunder. Jag ser fram emot ett nytt sätt att arbeta där Lokalbasen.se får kvalitetssäkrade hyresavtal för våra kunder.”

<< Se alla nyheter